Tänään olisi vuorossa vuoden viimeinen P*skarteluhaaste! Kiitos kaikille ihanille korttiaskartelijoille, jotka olette haasteemme alkutaipaleella mukana olleet ja toivomme, että olette sankoin joukoin mukana myös tulevissa haasteissa!!

P*skarteluhaasteessa ollaan myös uuden edessä kun ihanainen DT-jäsenemme Karita on päättänyt luopua pestistään. ISO KIITOS Karitalle mukanaolosta ja upeista korteista, joita olet haasteisiimme tehnyt!

Karitan tilalle DT-remmiin astuu ensiviikosta alkaen toinen taitavaakin taitavampi kortintekijä KATJUSKA! Tervetuloa mukaan!
 
Mutta sitten itse asiaan!

Haasteena tällä viikolla on...M U S T A A


Kortista pitää siis löytyä mustaa väriä enemmän kuin leimamusteen verran! Sen saa sitten itse päättää kuinka paljon ja missä sitä on ja tai mitä muita värejä mukaan laittaa ;).
 
Minulla on täällä siivoushommat ja kaikki muu mahdollinen ihan levällään vielä joten osallistun haasteeseen tällä meidän neidille tehdyllä kortilla.
Leimakuvan olen saanut <3, papruista en taaskaan muista mikä sarja on kyseessä?? Mustan lisäksi on kahta eri sävyä pinkkiä,ja kuvassa ripaus liilaa. Tämä olkoon vuoden 2009 viimeinen kortti.
1255554137_img-d41d8cd98f00b204e9800998e