Asiolla on tapana järjestyä- on yksi minun paljon käyttämäni sanonta ! Ja näin kävi tänään! Sain todellisen joululahjan =).Mulla on työssäoppimis paikka jeeeeeeeeeeee...Menen 7.1.2009 Yläasteelle pienluokkiin =). Aikamoinen hyppäys eskarista yläasteelle. Mutta minulta on kysytty uskallanko ottaa haasteita vastaan  ja aikani mietittyäni vastasin kyllä !! =).Meidän luokalta menee toinenkin samaan kouluun joten ihan kiva kun on joku tuttu kaveri siellä ettei ihan yksin tarvitse olla n.700 oppilaan koulussa.

Kuvia saatte perjantaina, nyt etsimään tietoa askartelu- ja käsityterapiasta..=). Jos jollain on tutkittua tietoa jommasta kummasta tai esim missä noita järjestetään otan kaiken tiedon ilolla vastaan!

Edit: "SUUR" siivous on tehty, kuusi ostettu, porkkalaatikot tehty, pitää vaan tehä huomenna lisää kun tuli niin pirskatin hyvää.Saan pakkaseenkin sitten =). Muita laatikoita en tee kun meillä ei oikein tahdo mennä muut kun porkkana,peruna ja maksa minä syön kaikkea mutta lapsukaiset ei. Joten en ala suuritöisiä laatikko ruokia enää tässä vaiheessa tekemään.Nehän saa kätevästi kaupastakin!

Laitanpa tähän kortin jonka tein opiskelukaverilleni hän täytti eilen(20.12.08)pyöreitä vuosia!! Toivoi eläimellistä mies korttia joten tässä sellainen =D.

2163860.jpg