No niin lapsonen eli Lyyli on sänkyyn mennyt ei nuku vielä mutta ..kohta kai sammuu..ja Roope on ruokittu, juotettu ja ulkoilutettu joten nyt mulla on aikaa ja ukkokin on töissä joten aah ihanaa !! Mikähän siinä on että nykyään meikäläisellä on nämä maananatait pasxxxxsia...=(? Maantai syndrooma ?? Aamulla tuli puhelin lankoja pitkin paskaa niskaan ja kun Lyyli tuli koulusta silläkin oli ollut ihan kakka päivä koulussa. Luoja sentään kun lapset on raadollisia ja varsinkin tyttölapset toisilleen !

Ennen muinoin joo ennen vanhaan silloin kun vanhimmat likat S ja M oli 9-10 vuotiaita niin kaikki leikki kimpassa(ja hei tästä on tasan 10v. aikaa) ja porukalla ei ollut tälläisiä 2tytön ryhmiä kuin nykyään tai 2-3tytön ryhmiä joihin ei vahingossakaan enää 4.s pääse mukaan !! Sydämmeni vuotaa verta kun katselen lastani joka joutuu kokemaan saman kuin itse olen kokenut ! =(

Vasta aikuisiällä sain ystäviä ..todellisia ystäviä isolla Y:llä..Meillä on hiihtoloma viikolla 8 ja lapsi suree jo nyt sitä kun pitää olla yksin ilman kavereita ..kavereita joita ei edes ole.=(.

Kerään rohkeutta ja joku kaunis päivä otan ja puhun JJ:n vanhemmille tietääkö ne edes mitä pennut tekee...

Jotain piristävää..Voitin Taavan sivuilla kivan palkinnon joka tuli tänään..ihanaa paperia ja ihania uusia 3D kuvia ..Kiitos Riiviö ja Taava =).

390882.jpg

Joo...että sellaista...palaan asiaan ehkä huomenissa tai myöhemmin nyt on jotenkin vetämätön olo!!