Meillä sairastellaan TAAS urakalla. Ukko on kolmatta viikkoa flunssassa, se tosin on päässyt vähemmällä kun naisväki !! Minuun iski tauti keskiviikkona kuin salama kirkkaalta taivaalta kurkkukivulla ja pääsäryllä alkoi kesken opiskelujen.. Viime yö oli pahin..särkee nytkin korvia, kurkkua(puhuminen sattuu...), keuhkoputki ja poskiontelot on tulessa...=(.

Ja sitten tuo meidän neiti on ollut taasen viikon pois koulusta, kun on samassa taudissa kuin minä..=(.Toivottavasti pääsisin ensi viikolla kouluun , on meinaan 8.12 tentti ja mulla ei ole kaikkia matsujakaan kyseisestä aiheesta..=(...

Hyvin menee joo... Joulukortteja väsäsin eilen ihan omaan käyttöön sillä tänä vuonna ei myyntiin jaksa/ehdi tehdä mitään ! Lyhyt tilanne tiedoitus päättyy tähän..meen takaisin vaaka asentoon ...kun ei kerta voi/pysty/jaksa istua....Hyviä pikku Jouluja kaikille!!

Ja uuden pohjan nappasin Sadulta.Kiitos jälleen..Vaikka täällä nyt sataakin vettä ja lumesta on pian muisto vain niin ..halusin talvi kuvan =).

Kävin nyt sitten siivoamassa tuota laatikkoa missä vierailen.Jos joku tahtoo että linkitän hänet hihkaskaapa.Moni on vaihtanut blogiaan/muuttanut salaiseksi tiedot niin siksi näin!