Tänään on taas kuten eilenkin oli Vit....tus päivä !! Monta asiaa mitkä vetää mielen matalaksi ja alakuloiseksi ja erittäin vitt...neeksi...=(

Mutta jos noita ATC-päivityksiä laittaisin ainakin tähän..Äitienpäivä oli IHANA sain itse tehtyjä kortteja, taulun (lyyli itse maalasi ja teki), kukkia (ruusun ja gerberan jotka molemmat on lempi kukkiani ),pyjaman,rasian jonka sisällä on kaunis teksti...ja aamiaisen vuoteeseen..eka kertaa muutes!!

Anopilla käytiin jo lauanataina ihan siksi kun ukko oli sunnuntainakin töissä ilta myöhäiseen..ja tein anopilleni kortin ja senkin laitan jonnekkin näytille...Käytin siiä uusia ääriviivatarra tussejani =).

Mutta nyt kortti päivityksiä...Nmä kortit on tehnyt Viola79ja hän kertoi että nää on hänen ekat atc-kortit!! Uskomattoman kauniit!! FinnishSwappersin kiiltokuva ATC vaihdossa hän oli parini ja kyllä sain upeat kortit!!

Roses,Blue Flower ja Beatrice.Minusta on ihanaa kun muutamat jaksaa nimetä jokaisen kortin erikseen kuten Viola teki!!Kiitos näistä vielä kerran.Omat korttini löydätte toisaalta en nyt jaksanut etsiä mihin välin olen ne tallentanut!!

588724.jpg

Ja Heliltä tuli näin upeat Huhtikuun Toivekortit =).Hyvää ja kaunista kannattaa odottaa vai mitä sanotte ??

588738.jpg

Sitten FS:N swappi toukokuussa oli Kevään sävyjä ja parikseni sain ritvan ja tässä ritvan upeat kortit+vaihdimme privatvaihtona myös kortteja .Tässä ekaksi Ritvan kevään sävyt

588741.jpg

Ja sitten privat vaihdot joissa aiheena meillä oli kissa,maisema,lehmä,kukka,vintage,lapsi/kiiltokuva.Ekaksi mun rävellykset ja sitten Ritvan taideteokset..

588743.jpg

Ja sitten Ritvan..Kauniit kortit:

588748.jpg

588751.jpg

Ja sitten mä tein vielä FS:n swapissa Halauksia ja Suukkoja kortit tässäpä ne ovat, nää meni myös Ritvalle..!Kuten huomaatte kissaFanitus nostaa päätään ja huomaamatta minusta on tullut enemmän ja enemmän kissa ihminen!! =)

588758.jpg

Paperi40 kanssa myös sovittiin vaihto =) ja voih että sain kaunita kortteja häneltä =).Tässä paperi 40 kortit.Aiheet meillä oli Ruusu,Keiju,Nalle,Hevonen,Kissa ja Koirat.

588771.jpg

Ja tässä nää mun..=)

588773.jpg

Tälläiset kortit Lyyli on jo saanut aikaa sitten..Ihania kaikki..Lyyli kiittää!!

655836.jpg

Joo ja eilen lähti postiin iitan/sarin järjestämään atc swappiin 30kpl atc korttia =)Aiheista Sammakko, House Mouse ja Perhonen.

Ja Marimekko kortit on valmiit..postittele ne tällä viikolla Nannulille.