Tän kirjan mä vielä joku päivä ostan, nyt se on kallis..mutta tahon ton kirjan.

Tässä hieman alustusta mistä kirja kertoo..Ehkä mä tilaan ton jo nyt...Olen sitten kuumeisena kotona, karmee räkätauti ja pää räjähtämispisteessä.Tänään en jaksanut koulutehtäviin panostaa..huomenna on pakko+torstaina se hemmetin 2tunnin mittainen koulutus edupolilla..mentävä vaan on! =(

Mun on paha olla

Näkökulmia lasten ja nuorten psyykkiseen hyvinvointiin

 

Mitä ovat ne voimavarat, joiden turvin lapset ja nuoret selviytyvät elämässään, vaikka he kohtaisivat vakavia ja haavoittavia vaikeuksia?

Tässä kirjassa tarkastellaan nuorten psyykkisen pahan olon taustatekijöitä, niihin liittyviä kokemuksia sekä keinoja, joilla voidaan tukea ja edistää nuoren kasvua vaikeuksista huolimatta. Näiden perusteemojen ohella aiheina ovat kiusaaminen ja siihen liittyvät haavoittavat kokemukset. Kirjassa käsitellään myös haavoitetun nuoren kohtaamista vanhempien sekä nuorten parissa toimivien ammattilaisten yhteisenä haasteena.

Kirja herättää lukijoissa kysymyksiä, joiden avulla he näkevät nuorten ongelmat ja oman tehtävänsä kasvun tukijoina uusista näkökulmista. Kuhunkin artikkeliin sisältyy pohdintakysymyksiä ja käytännön vinkkejä, joita vanhemmat ja nuorten parissa toimivat ammattilaiset voivat soveltaa kohdatessaan nuoria, joilla on syystä tai toisesta paha olla.