Meidän postinkantaja on hieman töpännyt ja sain sayni paketin vasta tänään!
Hain kuoren postista koska sain lapun jossa luki postissa on tilaa vievä lähetys. Pakettikortti tuli torstaina.... en vaan ehtinyt torstaina enkä eilen postiin ...-ois pitänyt mennä.

Tänään sen hain ja kyseessä oli siis sayni ihqu Kieli ulkonalähetys joka ois mahtunut luukusta sisään...mitä lie postinkantaja taas ajatellut.Asiamiespostissa poitsu ihmetteli että mitä ihmettä eikö tämä muka ois mahtunut luukusta sisälle??? Yllättynytkait mulle on torstaina tullut liikaa postia että postipoika ei ole jaksanut SAYNI kirjettä enää kantaa??Hiih..

Paketissa siis on aivan ihana kortti, leimamustetta ...iik..minulle ihan uutta, taavan blogissa kuolasin tuon musteen käyttöominaisuuksia joulukuun lopussa. Eli muste on Memento Roch cocoa ja aivan ihana mahtava setti leimasimia..aah niin kesäsisiä..että =). Iso kiitos sayni jälleen..Onneksi postipoika ei pistänyt tätä hukkaan...
Tässä kuva SAYn paketista. Sayni, minulla ei ollut kumpaakaan ennestään ei leimasin settiä eikä mustetta!! Siis iso kiitos..