Keskiviikko oli todella ryysis päivä, saapuneet postit ehdin avaamaan vasta illalla myöhällä ja en edes päivällä ehtinyt katsoa mitä postia tuli.Nostin vaan kasan lipaston päälle ja jtkoin hommia....siivous hommia piisaa.Nyt kun on tulossa se uusi kirjahyllykin niin pakko karsia romua vanhasta hyllystä...ja kaapeista lähtee tavaraa myyntiinkin!! Jos jollain on poikalapsia/mies joka pelaa pleikkaria niin mulla on myynnissä Pleikkari 1:n peli (käy kakkoseenkin) joku auto simulaattori peli...Kerron tarkemmin pelisä jos jotakin kiinnostaa...Pelin nimi on GRAN TURISMO 2(2:n levyn peli).

Kun sitten olin saanut postii puettua huomasin OHOH SAYni on laittanut postia =D. Reivin paketin auki ja kädet tärisen avasin pakettia...etsin ja etsin..KÄÄK ei vieläkään paljastusta!! Voih apuva!! Pitää nyt tälläistä malttamatonta"hullua" jännityksessä..Lisää postia tulossa...Ja kuoressa oli vaikka mitä iiiiiiiihanaa..jouluisia 3D kuvia, tarroja, papruja jne..kuvan laitan (jos ehdin) huomenna sillä meillä on nyt noi Lyylin juhlat niin en ole satavama missä välissä ehdin tyhjentää kamerani ja laittaa muokkauksen jälkeen kuvat tänne..yritän kyllä kovasti!!

Saylleni ISO kiitos ihanan Jouluisesta paketista..suurin osa tarroista on minulle aivan uusia tuttavuuksia..ja Lyylin kanssa jo eilen hieman suunniteltiin muutamaa joulukorttia!! <3 ..Kovasti tiirailin paikkakunnan leimaa..sillä minulla on pieni aavistus kuka säyni voisi olla..?? En arvaile mitään..ettei mene syteen tai saveen!! =)

Tässä vihdoinkin kuva sayn IIIIIIIIhanasta paketista =).

1017782.jpg

 

**********************************************

Kovasti olen etsinyt Tonttu/Enkeli leimasinta sellaista ykinkertaista ja tonttujen kuvia ..niistä saataisiin joulukortteja eli jos jollakin on servettejä,leimasin,tai muita kuvia niin otappa yteyttä jos saataisiin vaihdettua kuvia..??? Mä en tarvitse koko leimsinta vaan vaikka muutamia kuviakin sekin riittää..voin halutessanne leimailla muista aiheista kuvia ..mulla on 2xsusi, kissoja(enpä muista montako) ,pari kukkaa,lumiukko,lumihiutale,perhonen, sammakko,kenkiä pari ..leimasimia jos joku tahtoo vaihtaa vain leimasin kuviin ..leimasin kuvia! Muutoin löytyy kaikenlaisia tapetteja,taustapapruja,ääriviivatarroja,palapelin paloja,tms vaitoon ja myös servettejä on..(Lehmiä ei ole =/ ). 3D kuvistakin kelpaa tontut ..=).