Aloitanpa Tittiinasta..Hän auttoi minun pikkuista Lyyliäni maanantaina ja tiistaina!! Ostin Tittiinalta puhelimen Lyylille kadonneen tilalle (Postia sinulle Tittiina lähtee huomenna).Lyyli täällä hyppi onnesta että nyt hän saa kavereilta läksytkin (on ollut koko viikon kipenä ja koulusta pois). Ja saa meidät kiinni jne...Ja tiistana puhelin sitten saapui kotiin asti kannetuna..=).!! Me molemmat edelleen kiitämme Tittiinaa...en kyllä osaa edelleenkään kiittää tarpeeksi hyvin sinua!! deco145.gifJospa postini toisi iloa arkeen!! Neiti rakastui uuteen puhelimeensa heti..se olisi pitänyt saada heti käyttöön...!! Mutta kortti vaan uupui..Lupasimme hakea kortin  keskiviikkona..

nature47.gif

Keskiviikkona oli se suuri kirja ALE Suomalaisessa kirjakaupassa jonne sitten minäkin rynnistin ..samalla hain maustepaketin matkahuollosta ja ukko meni asioillensa..Ja arvatkaapa mitä !!! Ihmeiden aika ei ole ohi!!Ukko kultani oli päättänyt käydä ensin poliisi laitoksella ja vasta sitten olisi mennyt Soneran pisteeseen joka oli auki 18,00 ...kun treffasimme pikkasen ennen kuutta kirjakaupan ulkopuolella oli ukko kullallani iloisia uutisia kerrottavana !! Lyylin puhelin oli palautettu ehjänä,toimivana ja sim kortti tallella Poliisilaitokselle. =D.  Harmi  vaan että löytäjä ei ollut jättänyt yhteystietojaan vaan hän on Herra X..Olisin niin halunnut kiittää häntä! Puhelin oli löytynyt meidän kirkon pihasta eli varmaankin kirkon joku työntekijöistä on ollut asialla!! Tai sitten se oli enkeli!!

Me kaikki kiitämme ihmisiä jotka näkivät vaivaa puhelimen löytymisessä, antoivat lohduttavia sanoja ja muutenkin ymmärsivät ja kannustivat meitä!! Erityis kiitos Tittiinalle , kiitos kun ymmärrät meitä ja kerrohan miehellesi terveisiä että hänestä myös oli ISO apu!! Sinulla on todella ymmärtäväinen ja upea mies !!

Nyt kun puhelin on saatu takaisin on tässä Lyylin löytyneessä puhelimessa vakuutus, varmuuden vuoksi ja se minkä Tittiinalta ostin on meidän neidin varapuhelin vaikka hän kuulemma ottaa sen kouluun /harrastuksiinsa maanantaina.big SuperSmileys (48)