Huh huh kyllä sairastin tuossa kamalan "kesä" flunssan,4.6 tauti alkoi yks kaks..paha olo ja omituinen olo iski kesken kiireisen maanantai päivän..ja minulle kunei yleensä kuume nouse..niin nytpä vaan nousi..Tiistaina mulla särki oikeaa puolta päästä todella karseesti ja valittelin poskionteloitakin..keskiviikko meni maatessa, japakolliset hommat tehdessä. Onneksi ukkokin on /oli sairaslomalla (ja on muuten edelleenkin..) joten mä sain olla vaan ....mua jopa hoidettiin tuotiin mehua, lääkettä, jne.. =)!! Ihana Lyyli ja Ukko<3.Lääkäriin sain ajan torstaina kun tuntui että ääni ei kulje ja pää räjähtää..Ja näin ja koinpa todella nopean lääkärissä käynnin!! 5minuuttia sisällä ja 4 reseptiä kourassa poistuin lekurista.. !! Ultraääni laitteella katsoi poskiontelot ja oikealla puolella tulehdus. Lääkäri sanoi tämän "kesäFlunssan" olevan todella ärhäkkä laatuaan ja käsky oli LEPÄÄ! jA Jos et parane tule uudelleen. Huvittavinta oli kun sain sairasloma lapun jonka sitten iskin mieheni kouraan..=). Eli sain ihan luvan kanssa sairastaa...Fiksu lääkäri!

Sama tauti iski sitten mieheen ja Lyyliinkin.Tosin lyylin tauti jäi perjantaina saunaan ja eilen Lyyli lähtikin Övikiin leirille joka kestää siis 11-15.6 ..tänään soittelin sinne ja on kuulema vähän ikävä kotiin..ja Nökö kisua!!

Mitäs muuta ?? 10.6 vanhin neiti täytti 21vee..ei juhlinut joten emme ängenneet kahville... sitten toukokuussa kun oli hiljaisia hetkiä tein Mintsulle tälläisen "töhkiksen".Kuulema ihana vaikka maali hieman kuultaakin läpi..=(.Maalasin nää kahteen kertaan purkin..ekaks oranssilla kun neiti siitä pitää..siten löyin tuon ihanan vihreän ja maalasin päälle. Kissoja mietin pitkään sitten muistin ääriviivatarra-sabluunani =). Ja ei kun töihin...samoin tassut ja kalanruodot on ääriviivatarra sabluunalla tehty!! 

655889.jpg

Nyt teen tän viikon rästi hommia pois jotta voin hyvillä mielin lähteä lomalle.Lomalta kun saavutaan meillä onkin omavaavi mukana!! Kuvi en ole saanut kummivasikastani vieläkään siirettyä koneelle ..voi kun ehtisin ennen lomaa...

Huomenna on siivous päivä ja se onkin kova homma..=(.

Sellaista siis meille...