Mitähän höpisisin tänne.Koko päivän ole migreeniä potenut..nyt olo alkaa helpottamaan..-luojan kiitos! Keskimmäinen tuli reissusta kotiin ja tuliaisia saatiin =).Viime viikolla täälläkin taisin mainita kuinka ihanaa on kun ei ole yhtään vaihtoa rästissä..=D.NO nyt niitä sitten onkin siunaantunut!Osa korteista on viimeistelyä vaille valmiit..osa oottaa tekijäänsä..kyllä mä joka päivä jotain ATC-kortti rintamalla teen..tänäänkin leikkasin saksilla 30kpl pohjia.Aika rankkaa puuhaa saksilla.Kun se leikkuri pamahti rikki niin uutta en ole sopivan hintaista löytänyt...Mutta en valita..askartelussa saan ajatukset muualle ja pieni taiteilija pääsee sisältäni irti=D.

Yhtä blogia lukiessani pahoitin mieleni..siellä oli naureskeltu kirjoitusvirheille joita minultakin tulee vaikka en haluasikaan..kukapa niitä haluaisi? Voisin vaihtaa käteni ja kipuni jonkun sellaisen ihmisen kanssa jolla kädet toimii aina ja pääkin on kuin partaveitsi.Minä kun en ole sairauttani itselleni halunnut!Ja jos ois halvat kaupat lähellä hommaisin uuden näppäimistön..tämä kun jättää kirjaimia väliin vaikka kuinka hakkaisit tai naputtaisit kauniisti sitä! Puhdistettu on ei auta!Mutta kaikille naureskelijoille tiedoksi..minäpä en lannistu!=D jos joku ei kirjoituksistani saa selkoa..Pyydä tulkkaus apua!!

Ai joo pakko tulla kertomaan Lyylihän oli luokkansa kanssa luokkaretkellä 19.4.07 Hesassa Korkeasaaressa ja laittoi minulle kortin sieltä.Osoite ja kaikki oikein, kortti päivätty Korkeasaaressa 20.4. ja Kortti tuli TÄNÄÄN!!Jotta kauan kestää tuo 50km matka postikortilla !!Mutta hyvä kun tuli!

588821.jpg