Joo toveri huhtikuun viimeinen viikko pyörähtää käyntiin ja toukokuun toveriinkin tuli sitten ilmoittauduttua täällä.Nopsaan vaan ilmoittautumaan.. Minulla on hommat pahasti kesken ja stressiä pukkaa urakalla. olen joka yö istunut koneella kirjoittamassa jopa puoli 4 asti yöllä ja sitten reippaana viimeistään 07,30 ylös.. aamupalalle, koira ulos ja koneelle ja sitten onkin duuniin lähtö aika. Perjanataina nukahdin sohvalle tossa 20,00 maissa (kai?) ja heräsin klo: 22 ja kömmin sitten sänkyyn siitä, arvatkaas mihin aikaan olin nousemassa ylös kun ei väsyttänyt enää yhtään ?Tukittu kello 4 reikäleipä, kävin partsilla kuuntelemassa kun linnut lauloi oopperaa tai aariaa ihan kumpaa vaan ja haistelin kevään tuoksuja, järki voitti ja kömmin sänkyyn. Lopullisesti nousin ylös 06,30 pirteänä =). Torstaina nähtiin eka muurahainen ulkona, perjantaina leppäkerttu ja eilen lauantaina Ville saalisti parvekkeelta huisin ison mehiläisen ...joka ei onneksi pistänyt ja pääsi karkuun herralta-hiih varmaan nauroi mehiläinen mielessään tai ääneen että tyhmä katti mitäs avasit suusi ?

Eilen oli tän kevään kuumin päivä meillä päin +18 näytti mittari lähes koko päivän, kävin kaupungissa ostamassa pakolliset kevät juhla vaatteet neidille, täällä kun neidin koulussa on joku valopää saanut hyvän idean, siis ihan perseestä koko idea... kevät juhlat on 27,28 ja 29.4 eli tulevalla viikolla. Joo o ja silti koulua on vielä kuukausi jäljellä. Voi helvetti että ottaa aivoon, muutama ekaluokkalainen perjantaina itki katkerasti kun luulivat että koulu päättyy nyt ja kesäloma alkaa, muutmat vanhemmat sanoivat että ei ne ole päättäjäiset vaan kevät karnevaalit!

HOH HOIJAA...No me mennään sitten kevätjuhlaan tiistaina, juhlaan jossa lapseni ja hänen luokkansa ei edes esiinny..sekin vielä.Kyllä on kummalliseksi mennyt koulun käynti. Joo ja varsinaisesti koululoppuu koko koulun päättäjäisiin 30.5.09 milloinkahan se on viimeksi päättynyt toukokuussa? No ensi vuonna  koulu päättyy täällä neitin koulussa vasta 5.6.2010 että hallelujaa vaan!!

Päivitän viimeistään keskiviikkona toverikuun saapuneet ja lähetetyt paketit, huomenna en ehdi kirjoitan esseetä diabeeteslapsen hoidosta, ja teen muita mukavia tehtäviä, kuten tulostan näyttöviikon suunnitelman, muuten eka näyttöviikko takana.Mähän suoritan 2 näyttöä..että sillei....

Palaan asiaan kun olen enemmän virkeämpi.Odotan 30.4 torstaita kuin kuuta nousevaa sillä silloin minä& muutama muu lähdemme/menemme katsomaan tätä tähtisilmää =).Pitää varmaan ottaa joko vaihto housut tai kassillinen tenaa mukaan...=).Tätä odotelleessa....

1240776769_img-d41d8cd98f00b204e9800998e