Laitanpa minäkin pitkästä aikaa kilpailu/arvonan pystyyn!!

1.Se joka bongaa luvun 28 000 tai lähemmäksi päässyt saa jotakin askartelupitoista palkinnoksi.Mitä se on sitä en osaa vielä sanoa kun en itsekkään sitä tiedä. =).

Ja toinen "kilpailu" jossa myös lähemmäksi arvannut/tietävä palkitaan.Järjestelen tuossa päivällä Ääriviivatarrojani ja laskeskelin niitä..Ja eniten oli tietysti kullanvärisiä arkkeja(isoja kokonaisia).

2.Nyt te saatte veikata kuinka monta arkkia minulta löytyy siis kullanvärisiä ääriviivatarra-arkkeja? Ja myös tästä lähemmäksi arvannut/oikein tietänyt saa palkinnon!

Jättäkää kommenttilootaan arvauksia ja merkitkää myös tuo laskurinlukema kommenttilootaan. Sähköpostittomat eivät voi osallistua.Eli jätä myös yhteystietosi mistä sinut löydän! Kilpailuaikaa on ainakin 5.6 asti! Ellei sitten lukema tule aikaisemmin täyteen. Onnea kaikille!

Ilmainen www-laskuri

Edit. Muutin lukua..koska ahneena ajattelin liikoja itsestäni ja blogistani =). Eli se joka bongaa luvun 28 000 palkitaan ja yhä vaan voitte arvailla noita kultaisiä ääri viivatarra-arkkien määrää.Vinkkinä voin sanoa että on muutama aika lähelle arvannut !! =)

***********************************

Edit: Kilpailu on ratkennut tänään 2.6.08 kiitos hurjasti kaikille osallistujille ! =).

28 000 Luvun bongasi Anitta Onnea hurjasti! Otan sinuun yhteyttä sähkäpostitse vielä tänään!

Ja Ääriviivatarra-Arkkeja minulla Oli kilpailun alkaessa 175kpl (nyt ne on hieman vähentyneet =D ).Ja lähemmäksi oikeaa lukua pääsi Mihanna luvulla 176kpl  ja Minsku 174Kpl , Koska te molemmat olette molemmin puolin lukua olette molemmat voittajia..Samalla viivalla. Mailaan teillekin tänään!! Onnea myös teille hurjasti.Ja kiitos vielä kerran kaikille kommentoijille ja Oikein Hyvää Kesää!! =)