KILPAILU KILPAILU KILPAILU KILPAILU KILPAILU/RATKENNUT

Joo nyt kun on kaikki ystävänpäivät sun muut olleet niin päätin järkätä tänne kilpailun =). Palkintoja on 3 kpl ja Ne ovat muhkeita kuoria joissa on kaikenlaista ATC-kortteihin tarkoitettua askartelumateriaalia.Taustapapereista---->kuviin asti. Mitään Roskia en laita vaikka tiedän se mikä on toisen roska on toisen aarre mutta ASIAAN.

Kilpailukysymys siis kuuluu : Mitä eläimiä Hiekka ja Oliivi ovat ?

Ja 3 Ensimmäisenä OIKEIN arvannutta/tietänyttä palkitaan .lohdutus palkintoja en nyt tässä kilpailussa jaa...

Vastaukset voit jättää kommentoimalla /vastaamalla tähän kysymykseen SÄHKÖPOSTIINI ja muistathan jättää nimmarisi ja mahdollisen blogisi osoitteen ..Kilpailu aikaa on Perjantaihin 23.2 klo 12,00 mennessä.Oikeat vastaukset siis osoitteeseen:tanjuska67@yahoo.com (koko osoite yhteen)

Ja huom..palkintoja ei voi palauttaa/Vaihtaa toiseen eikä palkintoja muuteta rahaksi =).

Arvonnan suorittaa viralliset valvojat Lyyli ja Roope.

*****************************************************

Kilpailu on ratkennut ..oikeita vastauksia tuli 6kpl ja me päätimme lyylin kanssa palkita kaikki !! Toivottavasti kukaan ei loukkaannu tästä!!?? Nuo 3 nopeinta ovat Kaisa,Sanna ja Nice Factor.Laitan teille sähköpostia myöhemmin illalla..ja lohdutus palkinnon saavat Maria.K,Virpi ja Hanna. Kaikkiaan vastauksia tuli 8 kpl.Ja oikea vastaus on siis venäjänkääpiöhamstereita ja kysehän on Sandyn Hiekkaoliivin maskoteista/lemmikeistä =).Kiitos Sandy kun sain "lainata" Hiekkaa ja Oliivia..Katsotaan jos kehittäisin Sandyllekin palkinnon....

Ja kysymyksen keksijälle Niskulle lähtee myös pieni kiitos..

Joo mutta nyt taas menoksi..otan tosiaan illalla kaikkiin yhteyttä kun pääsen omalle koneelleni.Nyt olen ukkoni koneella ja en meinaa osata käyttää käyttää tätä!!

No niin Tänään tunti sitten lähti kaikille voittajille ja kysymyksen keksijälle postia ..eipä mulla mennyt postiin kun rapiat 30€ !!! Kyllä postitätit katsoi pitkään!=O Tosin tuossa summassa oli myös kummipojan synttärilahjakin ! Joka tapauksessa postia on nyt kaikille tulossa ja mä en tajunnut kuvata niitä eli jos joku haluaa kuvata ja julkistaa kuvan olkaa hyvä vaan !!

Mulla on jo uusi kilpailu kehitteillä mutta katsellaan nyt =)...