Tiistai päivää eletään..tänään onkin KIVA päivä..lähden maku tuomariksi ja hieman shoppailemaan jos löytäisin itselleni jonkun kivan puseron tuleviin juhliimme.Tai siis iltaa varten koska lähdemme Casinolle sitten lauantai iltana niin tarttiis saada pusero.Farkut/housutkin pitäisi ostaa mutta ei oikein löydy mieleisiä mistään =(.Hame ihmisiä kun en ole...Ollut ikinä!

Sanokaas nyt te viisaammat mitä ihmttä ihmiset tarkoittaa kun puhe kielessä esim:puhelimessa jutellessa moni/muutama sanoo "meni tämäkin päivä SPR:lle tai Pelastusarmeijalle".Mä olen nyt muutaman kerran jäänyt suu auki että HÄH?? mutta en halua näyttää/kuulosta tyhmältä ja kysyä että anteeksi mille ?? big SuperSmileys (176)en ymmärrä ?? Selittäkää nyt hyvät immeiset??

Pitää päivittää ostoslistaakin..Huomasin että kullan väriset ja hopeiset ONNEA tekstit on ääriviivatarraoistani ihan finitto!! Kuinkas ne nyt on loppumaan päässeet?? Niin ja hei tietääkö kukaan mistä saa 3D kuvia sellaisia mitä voi lapset leikata, eli sellaisia ns.Helppoja kuvia.?? Meillä Lyyli on nyt innostunut 3D kuvista ja yritin etsiä omista varastoistani ..epätoivoisesti!!

Jaahas jatkan myöhemmin..tuli tuo vanhin Tyttäreni käymään...=).

No niin jatkan nyt muutamalla lauseella..kohta pitää taas mennä..mikähän unitauti meikäläistä vaivaa ?? Onko muilla samoja oireita?? Epäilen kyllä että se on tuo lähestyvä "vanhuusikä" joka painaa...Hiih.

Kiitos Iitaliini nyt olen viisaampi tuosta SPRja Pelastusarmeija jutusta =). Sain tänään muutes Niiskuneidin ihanat ATC-kortit tänään! Suoritimme 16 kortin vaihdon =).Laitan kuvia kun jaksan..zzzzzzzzz väsyttää.....ei vaan laitan tän viikon aikana kuvat korteista.Niiskuneidin kortteja ihaili täällä meillä myös Santtu...tyttäreni siis!!