Ihan viime tingassa huomasin täällä:avbutton.jpg Leimasin vaihdon ja ihanaa pääsin mukaan !! Justiinsa pakkasin leimasimen ja huomenna kiikutan sen postiin jotta parini saa sen ajoissa.Ja siis leimasimen piti olla Unmounted-leimasin. Ja koko vähintään 5x6cm ainakin noin käsitin =).Mulla ois ollut tuolla yksi hurjan iso leimasin mutta sitä en tähän vaihtoon tarjonnut vaan jotain ihan muuta. Voin laittaa leimasimesta (siis siitä isosta joskus kuvan jos joku tahtoisi vaihtaa/ostaa sen).

Tähän kuva vaihtokuvista tulee kunhan parini on omansa saanut =).Nyt on Tanja saanut mun lähettämän leimasimen ja tälläinen lähti matkaan viime viikolla.Taas oikein extra huono kuva =(.

1425880.jpg

Sain kaimaltani IHANAN <3 Leimasimen..Mistähän kaimani tietää että Rrrakastan sudenkorentoja ja tälläista leimasinta minulla ei vielä ollutkaan =).Nyt testasin mustalla leimauksen mutta sinisellä/vihreällä tuosta saa kesäisen kuvan.

1443075.jpg

Ja tälläinen ihastuttava kortti oli mukana..Kiitos molemmista Tanja!!

1443076.jpg

Ja muuten tiedoksi Sudenkorento todella kirjoitetaan noin!! Jossain olen nähnyt sen kirjoitettavan surenkorento !! Itse kuulin lapsena että korentoa olisi kutsuttu Suvenkorennoksi..Katsokaas juttu alta jos kiinnostaa..??

*********************   ********  ************************   **********

Sudenkorentojen nimet eri maissa kertovat nimenomaan niitä kohtaan tunnetusta pelosta. Sudenkorennon ruotsalainen nimi trollsländä tarkoittaa noidan värttinää, englannin dragonfly viittaa lohikäärmeeseen.

Suomalainen nimi viittaa yhteyteen susien kanssa, eikä se ole suinkaan virheellinen muoto sanasta suvenkorento, joka siis tarkoittaisi kesäistä korentoa, vaikka suvenkorennoksikin tätä hyönteistä on kansan suussa kutsuttu. (Sami Karjalainen: Suomen sudenkorennot)