Pikku hiljaa eämä voittaa KAI(???) ..Koittakaa kestää!!

Kai tässä täytyy yrittää Elää...vaikka vaikeaa se on.. =(.Vai todellinen eläin ihminen ja sellainen joka on menettänyt rakkaan lemmikin /perheen jäsenen voi tietää mikä tuska meillä ja varsinkin Minnulilla nyt on !!

Tänään lähtee Minnalle Palkinto koska minna vastasi nrolla 2000, lisäksi hänelle lähtee 3 pääsiäis aiheista ATC Korttia joita en vielä julkaise kuvaa =D.

Tässäpä nämä mun lähettämät kortit .Noi isot tiput on ihania niitä tahtoisin lisää..=) ja vaikka muunkinlaisina kuvioina..

480243.jpg

Ja tässäpä Ihanat Minnan kortit ! Oih ..ihanat Pirteät!!

480250.jpg

Samoin Paperi40  kanssa sovittiin ATC vaihdosta jossa kumpiin tekee siis 2korttia kolmesta aiheesta eli sininen,oranssi ja pääsiäinen.Täsäpä nämä mun kortit koska oletan että Hän on kortit jo saanut =)??Mulla ei meinannut ajatus juosta millään kun noita tein Oranssista kun tuli Sulo mieleen!!=/

480256.jpg

ja paperi40 kortit löytyy täältä (en ole saanut julkaisu lupaa )

Rouva Lypsy ja MinstyJ joutuvat odottamaan palkintoaan vielä....

MinstyJ:lle lähti palkinto eilen ja mukaan laitoi onnettomat tekeleeni missä lie ajatukseni taas olleet...ja Rouva Lypsy sinun palkintosi "valmistan" viikonloppuna =)

Minstylle tein siis Villieläi kortit (ei löytynyt virtahepoja =( ) ja TSH-kortin ..noita ihania kukkasia oli muuten Johannan materiaali vaihto paketissa..tuollaisia tahtoisin lisää..noi on tooooooosi kivoja !! Ja kaikissa korteissa on muuten tapettia kortin päällä siis pohjapaperina.

480282.jpg