TOVERI TOUKOKUU ilahduttamis jutskassa ja itse lähetinkin viime viikolla ekan viikon lähetyksen Baulalle. Uutta kasailen =).Tähän siis tulee kuvia toveri toukokuun lähetyksistä!

Tänään tiistaina tuli Toveri Toukokuun eka lähetys..ja voi että mä tulin onnelliseksi =).Kortti on ihanaaaa ja suklaa nam...(uutuus mulle en ole vielä maistanut mutta suklaa on aina ihanaa ) ja ATC-kortti pohjat oli just nappi juttu+oli siellä muutakin.lupaan laittaa huomenna kuvia !!! Iso Kiitos Parilleni AinoKyllikille !!ja noi ATC-pohjat on oikeesti huippu juttu koska niitä on ärsyttävä leikata saksilla ja noita mulla kuluu paljon!! Eli jos jollain on ylimääräisiä niin mä voin vaikka ostaa/vaihtaa pohjia johonkin muuhun askartelu matskuun!!

Tosta paketista suklaa menikin Lyylille rakastaa tummaa suklaata joten soin hänelle sen ilon!!=)

588698.jpg

Misty kyseli mikä tää TOVERI TOUKOKUU juttu on ..parhaiten se selviää kun klikkaat tuota toveri toukokuu nappulaa joka näkyy SAY2 alapuolella oikealla..Kaimani järjestämä homma missä yllätetään oma pari. Kesäkuussa on oman myös ja sen järjestää Pirkkis. Minä jos alan selittää tuota toiminta periaatetta niin sekoitan taatusti asioita joten sieltä vaan katsomaan =).

Tänään tiistaina 15.5 tuli viime viikon paketti joka piti sisällään kismetin, 2:t kuviosakset, kortin ja kasan ATC-kortteja.Kismetin vetelin naamaani ja sakset menee Lyylille kun itelläni noita saksia piisaa...Kiitosta vaan .kuvan laitan joskus..se on kamerassa vielä...

18.5 Tänän tuli Toveri Toukokuulta IHANA paketti =) ja Todella pitkä kirje..joka sai kyyneleet silmiini !!Olen ollut ajattelematon..Anteeksi Toveri toukokuu...En ole olut pettynyt lähetyksiisi kertaakaan...vaan aina olen suorastaan repinyt kuoren iloisena auki ..ja kaikki mitä olen sinulta saanut on tullut käyttöön..minulla kun on tuo pian 10v Lyyli tyttö joka myös askartelee ja piirtelee niin hän on todella iloinen kun äiti on saanut kivoja juttuja joita on myös saanut itse...Sain Toveri toukokuulta piiiiiiiiiitkän ja koskettavan kirjeen..saanko kirjoittaa sinulle takaisin ?? Ihan postin kautta kirjeen...Saanhan?? Jos käyt täällä jätä vaikka kommentti ja sähköpostiosoitteesi (siihen sähköposti kohtaan niin kukaan muu ei sitä näe) niin saan osoitteesi ja voin laittaa sähköpostia jos et halua kirjettäni...!!Kiitos kirjeestäsi, toivotan sinulle voimia ja kiitos kun olet rukoillut kummityttöni äidin puolesta! Tänään onkin se päivä jolloin hänet leikataan kevyt narkoosissa koska sydän ei kestä koko nukutusta!

Laitan paketeista kuvan joko tänään tai viimeistään maanantaina,tosiaan on hulabaloota koko viikonloppu..mitenköhän "vanha" jaksaa...Jos minusta ei kuulu sähköpostin muodossa tai täällä netti maailmassa niin älkää säikähtäkö..tulen taas kun ehdin!!

Tän viikon paketissa on: suklaata (nam tämän säästän ), ATC-korttipohjia, kyniä,ääriviivatarroja(ihan uusi arkki minulle =D),piiiiitkä kirje ja ihania vlokuvia -Oih..noita en henno leikellä...!!+kaunis itse teht kortti...ihana enkelikortti...rakastan enkeleitä=).

Hyvää Viikonloppua Kaikille!!

Toinen paketti:

620188.jpg

Ja kolmas Iiiiihana paketti..jos nyt kävi niin että kuvat meni sekaisin viikoissa niin haittaako??

620182.jpg

Joka kerta sain ihanat itse tehdyt kortit AinoKyllikiltä =).ISO KIIIIIIIIITOS !

Sori olen ollut Luovaa taukoa pitämässä kaikki IHANAT TOVERI TOUKOKUUN paketit on saapuneet.Viime perjanataina tuli vika ihana paketi jossa oli muitettu Niin Lyyliä kuin Roopeakin..Iso Kiitos..sen paketinkuva on kamerassa...

Ja tässä siis vika kuva paketista jonka Toveri Toukokuulta sain =).Iso kiitos vielä kerran sinulle.Mailailen joku päivä taasen sinulle !!

655851.jpg

ja katsokaa miten ihana enkeli...nukkuu eräässä askissa:

655894.jpg