Juu siis aamu herätys oli aika karsea..Tyttäreni Minna soitti itkien..hätäännyin sillä luulin että lapselle on sattunut jotain ...Mutta ei luojalle Kiitos! Minnan ja Vanhimman tyttäreni Sannan (eli paljastetaan nyt ex-anoppini) oli nukkunut pois yllättäen /äkillisesti(siis odottaa ei todellakaan osattu) 14.2.2007 yöllä ja Hän oli siis Tyttärien ainoa elossa oleva mummo!Hänellä oli ikää vasta 63vuotta eli ei ikänsäkkään puolesta mikään "vanhus". Oli aika rankkaa tukea jo ties kuinka monetta kuolemantapausta tyttärieni elämässä ..=(. Mutta että oma mummo!

Siksikään minä en eilen jaksanut tulla tänne mitään kenellekkään kertomaan ja siksi Sayni sai odottaa kiitoksiani ..antakee anteeksi!

Joo jos kertoisin iloisimmista asioista..Maanantaina sain ekat lahjat postista =).Koin sellaisen yllätyksen että meinasin pyrstölleni lentää oikeasti !Sari ystäväni lähetti minulle omatekemänsä huivin ..aah juuri minun lemppari värini(yksi niistä=D) Voih kiitos siis en osannut odottaa...mitään noin ihanaa !! Laitan kuvan myös huivista jos vaikka saisin jonkun ottamaan itsestäni kuvan ..niin näkisitte millainen matami mimmi täällä naputtelee =).

Tässä huivi on sänkyllä kamerista patterit finitto..parempi kuva on tulossa..=).Huivi ei ole lainkaan parhaimmillaan tuossa sängyn päällä..

398591.jpg

Ja maanantaina tuli myös Maaritilta (hänellä ei blogia ole) ihanat neule/villasukat. Kun en itse osaa tehdä minkäänlaisia sukkia tai edes kaulaliinaa itselleni/itse niin olen aina hyvin hyvin otettu näistä ystävieni tekemistä/neulomista lahjoista! Maaritille myös kiitos! On muuten lämpöiset sukat laitoin jalkaani ja ihanaa kun ei kutita.Kun olen tolle villalle allerginen niin siksi haluan mielluumin lämpimiä sukkia jostain muusta kuin villasta..=)

398575.jpg

Noo sitten Ystäväni Rouva Lypsy yllätti minut kunnolla sain meinaan IHANAN kortin ja mausteita..hän on varmaan eräänkin kerran puhelimessa kanssani ollut kun olen kironnut mausteiden vähyyttä..(mikähän siinä on että mausteet loppuu yleensä AINA kaikki yhtä aikaa ?) ja nyt sain sitten Valkosipulirauhetta (RRRRRrrakastan valkosipulia , klurpsis ),Chiliä, Basilika ja pippurisekoitus/Pippuri mix..namskis Kiitos rakas ihana ystäväni N =).Jos keksit itsellesi lempinimen kerra se tekstarilla =).

398576.jpg

Mitäs muuta sain ihania kortteja, suklaata joka on jo syöty ja Lyyliltä ihanan tikkarin..=)..

398579.jpg

Nallemagneetteja Sannalta ja kortin.. ja ööh... joku juttu nyt unohtui mutta mikä?

Tänään tuli FS:n Salmiakki swappi Annikalta..namskis kiitos pussista syöty jo aika monta..Rrrakastan siis salmiakkiakin..

398578.jpg

ja tälläisia kortteja sain ystävänpäivänä..kiitos kaikille..

398577.jpg

Alla oleva tuli Britt ystävältäni! Eikös ole kaunis..kuva on hieman sumea...

398574.jpg