Huomenna se sitten alkaa..AI mikäkö? Kävelen "uuteen" työssäoppimispaikkaani.Ei se mikään uusi mulle ole =).Entiseen duunipaikkaani kävelen =). Sitä en jännitä mutta arvatkaas onko tiedossa hampaitten kiristystä/ahdistusta/töitä/valvottuja öitä jne..2 Hensua pitää vääntää + Portfolio.Aikaa on 7 viikkoa. Niin ja olla siellä työssäoppimispaikassa töissä ja antaa näyttö(näytöt) jne.... Oikein ihanaa...No ei minusta ainakaan ole ellei nyt sitten tykkää itsensä kiduttamisesta-minä en!

Viikonloppuna siis 14.3 hautasimme mummin, kaunis ja koskettava puhe oli papilla. Päiväkin oli aurinkoinen. Se siitä ei siitä sen enempää ettei kateelliset, pahantahtoiset ämmät kylillä juoruile asioita eteenpäin..

Neidillä on jalka edelleen paketissa, ei pääse edes retkelle muiden luokkalaisten kanssa huomenna, arvatkaa ketuttaako istua jossain muussa luokassa kun kaverit saa nauttia valtiopäivä oppitietoutta ulkona? Nooh neidin jalka ei sitä kävelyä kestä!

Tänään kävin myös neidin koululla keskustelemassa muutaman opettajan ja oppilaan kanssa koulukiusaamisesta. Meni jopa opettaja hiljaiseksi, kun faktoja kerroin mikä on kiusaamista ja mikä ei. Viaton

Mitään sen ihmeempiä ei kuulu, ensi viikolla saatte kuvan mitä ostin lahjakortilla jonka voitin täältä. Suunnittelin ostavani ensin ihan muuta mutta ihmismieli on vaihtuvainen. =)