Tällaisen tylsyyksissäni tein, mmKahvinpapu:n blogista löytyi.

Ohjeet:
Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on" (esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt. Muistakaa laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään.

  1. Tanja on Keski-Suomesta kotoisin oleva Rikun äiti, joka tapasi Rikun isän Antin yhteisen lapinhulluuden merkeissä ja sama villitys ajoi heidät myöhemmin avioiduttuaan pyörittämään hiihtokeskusta Lapin Rakkavaaraan. ( Jee jee tämä on salkkareista).
  2. Ministeri Tanjasta kerrotaan kaikenlaista - mutta toimittaja Taina West puhuu hänestä pelkkää hyvää. Tanja sopisi hänen mielestään vaikka valtiovarainministeriksi.( Juu juu tottakai =D)
  3. Olin mieheni Kaukon kanssa seuraamassa nuorimmaisemme koripallopeliä, kun sain silloin 18-vuotiaalta tyttäreltämme Tanjalta tekstiviestin. (Ohoh hoh...mä olin kyllä 18-vee kun Santtu syntyi =D....)
  4. Tanja on tähän mennessä urallaan. voittanut kymmenen kertaa Suomen mestaruuden. ( ohoh olenko ??=D)
  5. Tanja on tottunut nikkaroimaan kaikkea pientä kotiinsa. ( kas vain...joku mikä pitää oikeesti paikkaansa !!=) ).
  6. Nuoruutensa Tanja on viettänyt pääasiallisesti Kauhavalla, mutta 16-vuotiaaana aloittaessaan lukio-opinnot Kallion lukiossa hän muutti Helsinkiin. ( hmm..ahaa..)
  7. Onhan se nyt hyvä, että Tanja on nyt löytänyt ilmeisesti vähän pitempiaikaisen miessuhteen, ettei tarvitse vähän väliä vaihdella. ...( juu jo 11vuotta yhteiseloa =D)
  8. Tämän vuoden alussa Tanja on käynyt Senegalissa, Gambiassa ja Kap Verdessä. ... Silti Tanja on pitäytynyt toiminimessä.( Haaveita joo pitää olla =D)
  9. Tanja on mukana VAASAN Kuntokirin suunnittelutyöryhmässä. ... Tanja on itsekin harrastanut yleisurheilua aktiivisesti ja on nykyään innokas penkkiurheilija. ...( Kaikke minäkin oon tehnyt..unissani varmaan =D).
  10. Tanja on (kuten minäkin) kolmekymppinen, eli nainen parhaassa iässään. .... Tanja on sen verran narsisti että haluaa luonnollisesti jatkossakin olla ...( niin mikä ??Nainenko?? -joo tahtoo-).