Tämä eikä PikkuPirunkaan blogi tule aikoihin tasaisesti päivittymään.Ensi viikolla alkaa koulut, työt jne..

Ja muutenkaan aikaa blogipäivityksille ei tule enää olemaan samalla tavalla kuin aikaisemmin. Ei vaan aika riitä, eikä intokaan! Kunhan kuulen SAY-paristani niin ne päivitykset tänne laitan.+toki muutkin vaihdot jossa olen mukana. Nyt on vaan niin paljon mietittävää ja pohdittavaa elämän jokaisella osa alueella että aika, terveys,energia ei riitä kerta kaikkiaan kaikkeen. Jostain on luovuttava sen tulin huomaamaan tänään että kaikkea ei voi pitää yllä vaikka haluaisikin. Toivon että se ongelma mikä nyt on päällä ratkeaisi suuntaan tai toiseen mahdollisemman pian. Tietämättömyys on kaikista pahinta mitä ihmiselle voi tapahtua. Ja tietysti se että tieto lisää tuskaa, mutta tuskaa kokeneena otan mieluimmin totuuden ja tuskan kuin tietämättömyyden ja hiljaisuuden!

Asiasta kolmanteen hommia on piisannut koska syksyn tullen tuntuu kaikilla olevan syntymäpäivä juhlia jne.. Joten kortteja pukkaa tasaiseen tahtiin!

Loppuun niille harvoille kävijöille jotka täällä käy kuva meidän kissa veljeksistä Leevistä ja Villestä.Kuvassa myös Mintsun kisu Nipsu(nipsu on tuo moni värinen).Leevi nukkuu keskellä ja Ville ottaa todella rennosti.

1790054.jpg

Onneksi olen säilyttänyt asenteen:"Asioilla on tapana selvitä". Ja jos elämästä lähtee jotain poiskin tulee jotain vielä parempaa tilalle. =)

SAY:lleni tiedoksi ..kun väsyneenä ja surullisena kirjoittaa tänneKIN tulee kirjoitettua väärin..