Nyt kun uusi SAY3 alkoi päivitin listaani =).

Kuka minä olen : Nainen,Äiti,Pikkusisko, Täti,Kummitäti,Vaimo miehelleni, Koiramme emäntä, Nökön ja Kirpun  Mummi,Leevin ja Villen emäntä,Ystävä,naapuri,Käly,Miniä,Fibroa sairastava, opiskelija.

Lempinimeni :Tanjuska,äiskä, mummi,mamma, kultsi, hani,Mude,Mutsi...äippä jne...

Lempivärejäni :Lila,Vihreän erisävyt(LIME, OMENAN VIHREÄ),Sitruunan keltainen,Kirkas Oranssi, Lime,Turkoosi, Ruskean erisävyt(toffee, suklaa,kahvi jne),kaikki Retro värit,Punainenkin mutta pienissä määrin,Sininen.Ei oikeastaan ole inhokki väriä ehkä vain NEON Värejä en siedä....

Lempinamut : Toffee,Salmiakki,Irtokarkit,Suklaa (sellainen jossa ei ole hunajaa ),Roope ankan kolikot ja Noora Noita-akan rakeet =),Merkkarit.

Tykkään kovasti: Askarrella,Valokuvata, luonnossa liikkumisesta, eläimistä, puuhailla myös Lyylin kanssa, Leipominenkin on kivaa joskus =D. Ja Höpistä ystävien kanssa+nauraa räkättää , parantaa maalimaa.Lukea (jopa niitä opiskelu kirjoja).

Mitä Askartelen: Kaikkea pitää kokeilla ainakin kerran..joten ei ole yhtä ylitse muiden mutta Kortteja teen eniten..3D ja leimasin askarteluja, mutta yös muita askarteluja..Maalailen puuta,paperia, tuunailen kaikkea.NYT 11/08 ON IN leimasimilla tehdyt kortit!

Lempimateriaalit: Kartongit,kauniit paperit,puu.Korviksia ollaan suunniteltu Lyylin kanssa et jos alettais tekeen !! Eli niihin liittyvä materiaali on IN! jne...

Inhoan: Seläntakana paskan puhumista ja sitä kyrväilyä, Hämähäkkejä. Ahneutta; Mulle -Tänne Kaikki-Heti ajatustapaa, MinäOlenAinaOikeassa ja TiedänKaiken..tyyppejä !! Ja myös Lupauksen pettäjä tyyppejä! Ja MIEHIÄ jotka omistaa taidon juoruilla !! Hamekangasta pitäisi ostaa täälläpäin monellekkin miEehelle =D!!! Ja vanhempia jotka suosivat Vapaata kasvausta eli ei vanhempien kunnioitusta/vaan annetaan lapsen pyöriä ihan missä vaan !!=(

Keräilen : Saksanpaimenkoira,Susi,Kissa kortteja.  Erilaisia Kirjain tarroja, Askartelukirjoja ja lehtiä , Pieniä kauniita kirkkaita ja pastellin värisiä nappeja, nauhoja,jne....kaikkea muuta ihanaa askartelukamaa + keltaista+vihreitä sisustus tavaroita..=).+enkeleitä!+ SERVETEISTÄ: Lehmät, pääkallot, kissat ja Tontut+Lumiukot!! Lumiukko ja lumihiutale aihetta muutekin!!

Rakastan: Ystäviäni, tyttäriäni,Nököä ja yhä vain Suloa,Roopea,Kirppua, Villeä, Leeviä ja Nipsua. kummilapsiani, Ukkoanikin =D, Jäätelöä , Kesää, aurinkoa, auringonkukkia, ruusuja, susia, ilveksiä, kissoja ,lehmiä, koiria.

Lempijuomiani : Kahvi,Maustettua Teetä, Vichyä, joskus harvoin ananasOmena limua, Vesi.

Lemppari ruokia: Olen melko kaikki ruokainen (jotain ruokia en saa allergiani vuoksi syödä)Tässä herkkujani: Lohi, katkarapu, salaatit--->sekä viher että ruokaisat, Kevät kääryleet, pitaleipä kera kebab lihan,kunnon pihvi joskus harvoin.

Lempi Eläimet: Kissat,Koirat,Kaikki villieläimet (suomessa ja muualla) mutta EI HÄMÄHÄKIT&KÄÄRMEET =(!!! Lehmät,vasikat, perhoset, Hevoset,Pääskyset, Kotkat, Haukat, Pöllöt ja Huuhkajat,Siilet,puput, kettu,susi/sudet....

Mitä minä luen : Nykyään luen vain opiskelukirjoja, ajan puutteen vuoksi.Tosin hyllyssä on monta kirjaa jotka odottaa lukemista (innostus on hukassa),luen ja selailen erilaisia Askartelulehtiä, sisustus lehtiä ja tietysti askartelu ja huovutus kirjoja. Itselleni tulee tällä hetkellä askartelu lehdistä vain Sinä Osaat (tuon tilasin monen vuoden tauon jälkeen), kotivinkki. Ulkomaalaisia lehtiä siis askartelu lehtiä metsästän vaikka en osaa kieltä kunnolla mutta yleensä hyvät ja selkeät kuvat on paras opastus minulle =).