Joulusta on selvitty ja nyt alkaa olla aika jättää hyvästit tälle vuodelle ja suunnata katse seuraavaan... mitä se tuo tullessaan... jotain parempaa kenties?! Ainakin Leimailutaivas lähestyy tosin minä en tuonne pääse =(, yhyy!!

Tästä vuodesta kiittäen ja Onnellista Uutta Vuotta toivottaen jatketaan seuraavaan haasteeseen, joka on kokonaan leimattu...

Minä osallistun haasteeseen Kellolla =), eikai ollut tarkoitus että vain korteilla saa osallistua?? Taava huutaa jos tämä ei käy haasteeseen ?? =D. Tämä on ehkä ainut mikä on kokonaan leimattu, voi olla että olen väärässä..vieläkään kun en muista kuvata kaikkea mitä teen.

Jokatapauksessa kellotaulu maalattu suihkemaalilla, sudet leimattu muistaakseni ColorBoxin valkoisella. Leiman kuivumisessa meni vuorokausi- joten jos joku tietää nopeampaan kuivuvan puullekin sopivan leimamusteen hihkaiskaa+ostopaikka ois kiva =). Tähdet on ääriviivatarra-arkista, keskellä ylhäällä sannan vanha korvis jonka osti joskus slovagiasta, sivuilla omin käsin tehdyt sulkakoristeet.

1262167358_img-d41d8cd98f00b204e9800998e