Sen verran päivitän tänne nyt että Blogini palkinnot lähti hetki sitten postiin!! Nuoret reippaat tyttöset kiikuttivat ne keltaiseen laatikkoon. Me lähdemme ensiviikolla Torstaina 19.6 Lomalle keskisuomeen .Jos ehdin tulen kurkkimaan Blogiini ja tekemään kuvattomia päivityksiä.   Mutta jos minusta ei mitään kuulu ja jos nyt leimakuuhun osallistuneille selviää Sadun ja leimakuvien kohtalo ottakaa minuun sähköpostilla yhteyttä/tai tänne blogiinkin voi jättää kommenttia. Taisi olla viimeinen kerta kun meikäläinen osallistuu ihan tuntemattoman vaihtoon!! Mua ahistaa tällähetkellä kaikkien puolesta ...että ei ole tosikaan!! Tottakai myös huoli mitä emolle on sattunut on päällimmäisenä ?? Miksi kukaan ei saa häneen yhteyttä?? Mutta on se kumma että posti kyllä kulkee normaalisti vaikka itse makaisit +40asteen kuumeessa sairaallassa jos ne kuoret vaan on oikeesti toimitettu sinne postilaatikkoon hyvin pakattuina! Kai jokainen vaihdon järjestävä tietää että pulleat kuoret pitää pakata kunnolla!??

Nyt on selvinnyt että EMO makaa sairaalassa, toivottaan että kuntoutuu pian! Ja saa voimia selvittää kotiasiat, hommat ja leimakuva vaihdot loppuun.Siis toukokuun ja meneillä oleva kesäkuun vaihtokin!

********

Sitten asiaan ....

Olen poissa sorvin äärestä 19.6 - 16.7 välisen ajan ainakin. Tuon jälkeenkin varmaan ainakin 1½ viikkoa olen vaan enkä paljoa nettaile..=).

Laitan tänne vielä tälläviikolla tekemäni kortit kunhan ostaja ilmoittaa oliko kortit ok vai saanko vääntää uusia?? -kauhistuttaa pelkkä ajatus-tässä kiireessä-!!

Oikein Hyvää Kesää kaikille jotka tänne jaksaa tulla =)!! Palaamme Heinäkuun puolen välin jälkeen!!

ONNEA Sanna tänään täytät 22 vuotta!! =)