Kirjoitan nyt yöllä koska joudun valvomaan ja vahtimaan lapseni unta..on kuumeessa ja kävelee unissaan =(.Huoh...Kuumeisesti olen siivonnut kotona..jihaa vaatehuone on kohta rydjätty kuntoon jeeeeeeeees =).Sieltä lähti kaksi isoa kassia vaatteita UFFIN keräys laatikkoon ja 2isoa jätesäkillistä tavaraa roskiin !! Jes olen tyytyväinen vaikka en kyllä sitten muuta saanutkaan siivotuksi..Ihmettelin vain että miksi hitossa olen yhtä puseroakin säästänyt yli 20vuotta??? Luulenko että mahtusin siihen joskus ..hah haah!!

Kuumeisesti olen etsinyt kaappeja/hyllyjä meidän makkariin kun alan olla niin täynnä kaikkea kakkaa /lukekaa laatikko merta joka makkarissamme valitsee..Tänään piti mennä huonekalu liikkeeseen mutta kun aloin aamusta siivota hokasin vasta 16,00 maissa että ei juma kauppaankin pitäis mennä ja sinne huonekaluliikeeseen joka oli justiinsa ehtinyt sitten kiinnikin mennä!!! Voih kakka....

Pakko lisästä tähän jeeeeeeeeee ei tarvi mennä huonekalu liikeeseen kun sain tyttäeltä hyllykön ja nyt kun anoppi muuttaa huhtikuuss saadaan Lyylille melkein iskemätön sänky!! Ihanaa kun rahaa säästyy!!

Ja täsä teille kuva NököHerrasta ..hän nauttii kun pääsi laatikkoon jossa Rouva Lypsy laittoi kaikkea mukavaa..=)

449367.jpg