Käväsin Annitannin sivuilla ja mun oli ihan pakko mennä tekeen oma testi..tänne. Sitä mä en tiiä pitääkö tuo paikkaansa..?? Sanokaa te jotka minut tunnette?? Olenko minä tuollainen ?? Samaa on kysellyt Annitanni..Minäkin kysyn!! =). Saa kommentoida..=)

SISÄINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen vokaalien summa

Sisäinen elämänluku ilmaisee sisäisiä ajatuksiasi ja toiveitasi. Usein tämä luku sisältää ominaisuuksia ja kykyjä, joita olet ehkä laiminlyönyt, tai joita et ole uskaltanut käyttää. Sisäinen elämänluku kertoo millainen todella olet, mitä todella ajattelet ja tunnet. Se paljastaa syvimmän sisäisen olemuksesi ja todellisen minäsi.

Sinun sisäinen elämänlukusi on 9

Olet empaattinen ja sympaattinen henkilö ja haluat mielelläsi tukea ja auttaa kanssaihmisiäsi. Säteilet myös rakkautta ja ymmärtämystä. Sinulla ei ole minkäänlaisia rotuun tai uskontoon liittyviä ennakkoluuloja. Haluat parantaa maailmaa ja olet valmis uhrautumaan toisten puolesta.

ULKOINEN ELÄMÄNLUKU

Nimen konsonanttien summa

Ulkoinen elämänluku paljastaa ulkoisen ilmeesi ja olemuksesi. Ulkoinen elämänluku on ikään kuin persoonallisuutesi. Se kertoo, millaisen kuvan annat itsestäsi toisille, ja miten muut näkevät sinut. Se on kuin päällysvaate, joka kätkee todellisen minäsi.

Sinun ulkoinen elämänlukusi on 5

Näytät olevan täynnä elämänhalua ja energiaa. Persoonallisuutesi on sekä dynaaminen että monipuolinen.

Viihdyt hyvin tapahtumien keskellä ja sinulla on aina vastaus valmiina.
Vapaudenkaipuusi on suuri, matkustat usein ja mielelläsi. Luot kosmopoliittisen ilmapiirin ympärillesi ja olet tapahtumien keskellä.

ELÄMÄNTAPA

Elämäntapa muodostuu nimestä kokonaisuudessaan, sen vokaalien ja konsonanttien summasta supistettuna pienimpään mahdolliseen lukuun. Elämäntapa ilmaisee sisimpääsi, olemustasi ja tapaasi suhtautua elämään. Se kertoo ominaisuuksista ja taidoista, joita olet saanut itsellesi elämää varten.

Sinun elämäntapasi on 5

Olet rauhaton ja jännittynyt. Vapaus on sinulle elinehto. Olet aina menossa.

Luku 5 edustaa odottamatonta ja muutoksia. Sinun tulisi pitää huolta siitä, että sinulla on sekä kykyä että tarvittavaa energiaa valmiina tilaisuuden tullen.
Voidaan sanoa, että numero 5 symbolisoi täysin kehittynyttä perhosta sen jättäessä kotelonsa ja nauttiessa vapaudestaan. On tärkeää, että tätä vapauden kaipuuta käsitellään viisaasti ja ajatuksella - niin että et liitele lähelle tulta ja polta siipiäsi.

ELÄMÄNPOLKU

Elämänpolku lasketaan syntymäpäiväsi, kuukautesi ja syntymävuotesi perusteella. Elämänpolku kuvaa tietä, jota pitkin sinun tulisi elämän aikana kulkea. Se kertoo, mitä asioita sinun on elämässäsi muistettava ja otettava huomioon, jotta tiesi ja elämäntehtäväsi olisi helpompi kulkea.

Sinun elämänpolkusi on 9

Sinun tulisi opetella näyttämään saamiasi lahjoja maailmalle, esimerkiksi taiteellisia puoliasi.

Muista, että elät kaikkia ihmisiä varten, etkä vain itseäsi tai muutamia harvoja varten. Opettele rakastamaan kaikkia rotuja, ymmärtämään kaikkia uskontoja, ymmärtämään ihmisen tarvetta uskoa – jossakin muodossa.

Useimmilla on yhdeksän nimessään. Jos se puuttuu nimestäsi, sinusta saattaa tulla tyytymätön, päättämätön ja syvästi onneton, ellet opettele laajentamaan näkökantojasi.

Yhteenveto:

Sisäinen elämänluku: 9

Olet empaattinen ja sympaattinen henkilö ja haluat mielelläsi tukea ja auttaa kanssaihmisiäsi.

Ulkoinen elämänluku: 5 Näytät olevan täynnä elämänhalua ja energiaa. Elämäntapa: 5 Olet rauhaton ja jännittynyt. Elämänpolku: 9 Sinun tulisi opetella näyttämään saamiasi lahjoja maailmalle, esimerkiksi taiteellisia puoliasi.