Että jos jollain on johonkin asiaan henkilökohtaista kommentoitavaa niin sähköposti on keksitty!! Poistan AINA kaikki VITTUILU viestit blogistani! Kritiikkiä kestän yllättävän hyvin mutta mielistelyä en siedä enkä suoranaista ja henkilökohtaista vittuilua.Se on sellaista jota en siedä keneltäkään enkä suvaitse että esim: ystäviäni Mollataan!!

Tämä teksti siksi koska joku kesätyöntekijänä ollut postinkantaja minua valisti meidän postikuulukusta! Ja meni myös henkilökohtaisuuksiin jotka eivät pitäneet edes paikkaansa!! Tunnen monia postinkantajiakin.... ja myös Kaupan kassoja jne.. joten eipä kannata sormella osoitella!! Ja mitä tulee siihen olenko työssä vaiko en..se ei mielestäni kuulu blogiin?? Ja toisekseen NOORA väitti minun olevan ulosototoimisto asiakas!! Jolta viedään palkasta rahaa niin sekään ei pidä paikkaansa!! Kannattaa Noorankin miettiä mitä kirjoittaa netissä sillä voisin nostaa kirjoituksesta syytteen kunnianloukkauksesta!! Perättömiä asioita ei kannata kirjoittaa. Mietin vain minkä nautinnon kyseinen henkilö sai kun tälläistä väitti ?? Mustamaalauksesi ei nyt onnistunutkaan!!

Osaan kyllä antaa palautetta myös sitä positiivista kun on sen aika.Mutta en tajua miksi loukkaantua sellaisesta asiasta joka ei henkilökohtaisesti kosketa esim.tätä nooraa joka jakoi posti..jossain??Koska meillä et ainakaan jakanut postia kesällä 2007 =).Jos et sitten ole käynyt sukupuolenvaihto leikkauksessa.?? =D

Tässä nyt päätin että jos näitä vittuilu kommentteja vielä tulee teen asialle jotain ..sitä mitä se on täytyy katsoa ja miettiä!

Päivittelen Blogiani kyllä ...kun siltä tuntuu!!