Laitanpa teille TÄMÄN kirjoituksen tänne Joka ei ole minun kirjoittamani Mutta Voisi Hyvin OLLA minun, sinun Tai kenen tahansa elämästä. Noin meillä lapsuuden kodissani toimittiin Hyvin Pitkälle Silloin 1960-1970 luvulla. SAA ANTAA kommentteja, pohtia asioita. Kuinka Moni nykypäivänä) osaa b) viitsii c) jaksaa korjata kaiken Itse? Minä tunnustan ETTÄ parsin kyllä villasukat KOSKA en osaa Niitä Itse Tehdä, Korjaan farkut, lyhennän lahkeet, ompelen irronneet napit jne ... Mutta jos housuista / Takista on vetskari rikki, ne aikansa lojuu jossain ja kun kukaan lähipiiristänikään ei osaa hommaa Tehdä maksuakaan vastaan Vaatteet lentää roskiin ..Päättämätön. Mieheni Korjaa paljonkin juttuja, korut, tv: t, radiot, videot jne.., Jne. .. .. ja paljon tuunataan vanhasta uutta Mutta enemmänkin haluisin Tehdä. KUN SAISI SEN ok-talon maalta jossa olisi 1 ISO askarteluhuone / puuhailuhuone tekisimme varmasti enemmän, haaveilla SAA joskus ne haaveet saattaa käydä toteen kun oikein niihin uskoo. Tässä alla teille pohdittavaa ..

Kasvoin 60-luvulla, ja vanhempani olivat melkoisia penninvenyttäjiä. Äiti käytti alumiinifoliotkin useampaan kertaan, ja isäni korjautti kenkiään Yhä uudestaan SEN sijaan ETTÄ olisi ostanut uudet. Hän Eivät Juuri koskaan ostaneet mitään, vaan korjasivat vanhat "vielä ihan hyvät" tavarat, oli Kyseessä sitten verhotanko, uunin ovi Tai transistoriradio - vaatteista nyt puhumattakaan.

Siihen Aikaan tuo piirre vanhemmissani ärsytti minua suunnattomasti. Päätin lujasti, ETTÄ minä aion aikanaan tuhlata surutta enkä kulkea parsituissa sukissa. Kun Jokin menee rikki, ostan yksinkertaisesti Uuden. Ja aloiini myös elää Tämä Periaatteen mukaan: "ainahan Uuden VAS Tilalle".

Mutta sitten äitini kuoli, ja Näin tuonkin Aasian aivan uudessa valossa: Aina Ei saa uutta Vanhan tilalle. Huomasin elämässäni lukuisia Asioita joista halusin Pitää kiinni, ja jos ne menisivät "rikki" korjaisin ne varmasti. Enkä tarkoita nyt vain rakasta vanhaa autoa, vaan avioliittoa, Terveyttä, Ystäviä ... Niistä kannattaa Pitää huolta, "Ne ovat vielä
Ihan hyvät ".