Joo tänään olen naattinut/ siis Nauttinut ihanan aurinkoisesta ulkoilmasta Lyylin ja Roopen kanssa ..ja mukana oli myös Lyylin kaveri HöpöHöpö ...

Tässä ollaan mäessä ..huomatkaa ylös kipuaminen ilman sauvoja=)

407728.jpg

Lyyli katselee ympärilleen ja Roope löysi iiiHanan Hajun..

407732.jpg

Ja näin sitä sitten lasketaan uudet monot jalassa..

407735.jpg

Roopen jäädessä pureskelemaan keppiä..

407736.jpg

Ja tuon jälkeen koko akka lauma+ karvainen koira Herra tuli sisälle ja alkoi tehdä sämpylätaikinaa ja sen jälkeen leipomaankin niitä sämpylöitä =)..Namskis olipas hyviä !! Aamupäivällä viimeistelin ATC-kortteja ja ennen ulkoilua siis mäenlasku keppienpureskelu sessiota kävimme Roopen kanssa lenkkeilemässä postilaatikolla ja viemässä postia keltaiseen laatikkoon..=).Ja Roope muisti lukea kaikki tyttöjen "tekstiviestit"..joita oli paljon lumeen kirjoitettu!!

Lupasin että kuvaan tuon minun ikuisuus projektini Lyylin Nukkekodin..tuollaisena me sen saimme kohta 2 vuotta sitten..Ystäväni pelasti sen kaatiskuormasta joten...tarttis varmaan tehä jotain..joo suunnitelmissa on mutta eihän näin kauniina aurinkoisena päivänä VOI tehä remonttia eihän?? Heh joo korkeutta nukkiksella on 70cm ja leveyttä melkein 90cm joten huonekorkeus on korkeimmillaan 36cm.Joten nyt varmaan moni ymmärtää että ihan minimini pikkuruisia huonekaluja tuonne ei voi tehdä/laittaa ....muuten näyttää koomiselta!! Sipsipurkki on nurkassa ihan siksi että siitä tulee ehkä kakluuni tuonne nukkikseen..ja karkit on muuten Lyylin joululahjaksi saamia..eihän ole turhan perso nameille =D...ei ole äitiinsä tullut tuossa asiassa..Jos jollain on vinkkejä miten saamme tuonne kotiin yhden/kaksi väliseinää ilman lautoja/sahoja ja ilman miestä kertokaa se meille ?? Meinaan ei oo tarvikkeita, tiloja missä tehdä,suunnitelmia ois ja mies mutta tää on nyt sellainen projekti mihin en miestäni sotke =D.Tää on naisten juttu!!

407754.jpg