Ihan ensin kiitos Tittiina eilen saapui minua piristämään Minnan järjestämä Jouluinen Askartelumateriaalikuori. Ihania juttuja olit kuoreen laittanut-Voe mahoton!! Kuva huomenna!!Ihan varmasti, sillä nyt on oma kone käytössä niin saankin varmaan päivittää vuodatusta koko päivän! =D

Edit:Kuvat vasta maanataina sillä hommat kasaantui eiliselle..=/.

1948169.jpg

Sitten kiitos kaikille minua muistaneille, täytin siis muutama viikko sitten TAAS vuosia! Ja kiitos kaikille kysymästä Roope voi nyt jo paremmin. Pidättehän peukkuja että kasvain on hyvänlaatuinen?       Tiistaina kun leikattiin oli tietysti "hieman" sekaisin rahoittavista aineista ..Nyt joudutaan pitämään tuota muovitötteröä herralla 6.10 asti ja se onkin päivä jolloin minä aloitan TOPS:n -Niin minkä?? =D kuulen jonkun kysyvän..Siis TyössäOppimisjakson...jota kestääkin rapiat 6viikkoa. Lomaa on minulla seuraavan kerran VASTA jouluna! Joulun jälkeen heti seuraavaan Topsi paikkaan..sitä mietin vielä, samaan kouluun missä neiti on tuskin menen sillä se on minulle Liian tuttu koulu kaikin puolin! Joo ja Roopella on uusi nimikin! =) naapurin likka keksi että Roopehan on sateliittikoira =D.

Niin ja semmoinen juttu että jos jollain on vinkkejä mistä saa syksyn värisiä eli oranssia, ruskeaa, keltaisia materiaaleja niin hihkaskaa..En ole netti putiikkeja saati muitakaan ehtinyt nyt kiertää. Ja Halloween &Joulu aiheiset materiaalit on myös etsinnässä, joulusta lähinnä paperit ja leimakuvat (voin toki vaihtaa jos joku haluaa..kun saisin kuvattua ne leimasimet blogiini..) ja halloweenistä ihan kaikki...papereista, tarroista, jne..kaikki käy =).Ois yksi projekti joka pitäisi toteuttaa tässä lähiaikoina.