Kiittelen Say:täni..sillä tänään tuli aivan ihana susihukkanen kortti..sopivasti laskiaiseksi..=). Kuvan laitan tällä viikolla joku pv..vuodatus ei nyt ole kanssani ollut suosiollinen muutamaan päivään.Otsan rypistys Kiittää haluan myös kaikkia teitä muitakin jotka olette myötäeläneet ja ottaneet osaa suruumme. Eilen oli hieman parempi päivä, tänään taas kun kouluttajamme puhui tunteista ja surusta kaipaus ja suru iski mieleeni... Muutakin on sattunut mutta niistä kerron vasta tuonnempana pitää ensin selvittää asiat oman pään sisällä..-ei mitään surullista älkää huolehtiko siis ihan toivottavasti positiivistä mutta samalla toisaalta kaihoisia asioita..Siitä siis myöhemmin.

Hautajaiset on 14.3 ja epätoivoisesti yritän etsiä tummaa takkia hautajaisiin, ja mustia housuja+kenkiä+sekä lapselleni puseroa. Miehellekin pitää lähteä makutuomariksi vaatteiden suhteen..voi apua...! Ja me naisetko muka ronkeleita...huoh!

Koulunpenkille olen palannut-se ahdistaa, uskomattoman paljon. Rankka viikko huomenna ja torstaina EA1 ja torstaina tentti. Ensi viikolla keskiviikkona Hygieniapassi ja tentti...jospa se siitä. Sitten multa tilasi opiskelu kamut kortteja ja vain 3D kuvat käy ..ja mielellään kukkia..arvatkaa kuka on ollut helisemässä? Kun mun 3 D kukka kuvat alkaa olla finitto.Tai on jotain mummojen kukkia mutta ei niistä voi nuorille onnittelukorteja tehdä. Jeps nyt nukkumaan sillä herätys on viimeistään klo:06,00 ...palaan asiaan Sayn susihukkas kortin merkeissä myöhemmin.Kiitos ihana ihqu Sayni =).Piristit päiväni ja koko viikon.