Kissamme Kirppu on nyt tosi kipeä..Ollut jo 6päivää..kaikki ruoka ja juoma tähän päivään asti tullut kaaressa pihalle.Tänään sitten vihdoin saimme lääkärille ajan..tutkittiin ja Kirpun vatsa kuvattiin (ei tarvittu narkoosia kun oli niin reipas poika) ja suoli tukoksia ei löytynyt! Sai nesteytystä, ja pahoinvointi lääkettä. Kotiin myös samaa lääkettä+vatsaa rauhoittavaa lääkettä. Ja nyt kaikki rakkaat ihmiset kaikki varpaat ja peukut pystyyn että kirppu kakkaisi, joisi ja söisi ja kaikki pysyisi sisällä eli ei oksentaisin...Muutoin keskiviikkona uudelleen lääkäriin jossa tehdään varjoaine kuvaus....Lääkäristä ostimme mukaan sairaan kallista helposti sulavaa ruokaa jotta saadaan pikkuisen vatsa kuntoon...

Olisi kyllä kohtalon ivaa JOS vuoden sisällä toinen kissa jouduttaisiin hyvästelemään...Minä en ole nukkunut 6:n yöhön kunnolla..ruoka ei maistu..no se ei haittaa laihdunpahan sitten...Mitään en osaa tehdä vahdin vain haukan lailla kissan käytöstä...Jos kissalla on suojelusenkeleitä kutsutaan ne kaikki nyt mukaan..Minä kestän kyllä surun mutta entäs Lyyli..Kirppu on Lyylin kissa.

Tässä teille kuva muutaman viikon takaa kun Kirppu oli kunnossa.Isoveli Nökö pitää pikkuveikasta huolta!!

1384178.jpg

Edit: Tänään tiistaina haettiin eläinlääkäristä Kirpulle raksuja (helposti sulavia), saatiin onneksi ilmaiseksi nuo..ja apteekista parafiini öljyä ja tänään on tullut EKA KAKKA ..moneen päivään...edelleen ei syö..ja olen saanut todella vihaisia katseita Kirpulta aina lääkkeem annon jälkeen.....Minuahan se syyttää tiedän sen...toivottavasti saan anteeksikin joskus....Huomenna soitan TAAS eläinlääkäriin jos apaattisuus jatkuu...Nyt nukkuu Emäntänsä sängyssä..