Tänään on kulunut 7 vuotta siitä kun mieheni kanssa puoliksi salaa "marssimme" vihille.Vihkimis tilaisuus oli hyvin lyhyt ja karu mutta eipä tuo meitä haitannut..=) silloin eikä nytkään ! Hääpaikalla olivat mukana vai omat lapset, todistajatkin oli paikan päältä Porvoon maistraatista.

Silloin Hääpäivämme oli perjantai ja ilma oli puolipilvinen taisi muutama sadepisarakin silloin tulla.

Naimisiinmenostamme tiesivät vain ystäväpariskunta, Anoppi ja Kälyni ja tietty omat lapset.Lyyli oli tuolloin vain 3vuotias joten hänelle emme puhuneet liian aikaisin mtää =) jotta salaisuus pysyisi salassa.

Kälyni oli lähettänyt paikallisradioon silloseen Jokiradioon onnittelt jotka luettiin radiossa(nimiä ei mainittu kenelle onnittelut olivat) ja onnittelulauluna hän oi toivonut Antti Huovilan "Vaskikellot"-laulua ja se myös soitettiin.Ja kuinka ollakkaan voitimme vielä kakun Jokiradiosta se oli/on tapana että joka perjantai arvottiin onnittelun saaneiden kesken kakku!! =) Eli saimme siis hääkakunkin!!

Juhlimme ystäväpariskunnan kanssa kotona, hyvällä ruualla ja juomalla.Iltaa istuimme porvoolaisessa ravintolassa.(Ihan siksi kun samassa ravaintolassa mieheni oli minua kosinut polvillaan ja huom!SELVINPÄIN! ).

Juu ja lapsen vahti meillä myös oli kotona silloin...tuon päivän tulen varmasti muistamaan ikuisesti !!

 

Clipart114.jpg