Eilen saapui postista näin ihana palkinto!! Voitinoskus viime syksynä(?) Hennan arvonna ja nyt sain palkinnon!! Ihana ylläri sillä olin unohtanut jo koko kipailun/palkinnon!! =) ISO kiitosHenna ihanuuksista!!

1197427.jpg

Pikkuhiljaa olen askarellut RouvaLypsyn kanssa sovittua AAKKOS ATC-swappia..Tosi hi-taaaas-ti kortit syntyy. Teen nykyään todella vähän atc-kortteja!! Ein hohto niiden teosta on mennyt mihinliekkään!! Toivokaamme että tulis takaisin joskus ..innotus meinaan.

Kovasti olen siivoillut ja päivittänyt muutenkin elämääni,osoitteita jne..nyt on työnalla Blogilaisista (siis sellaisista joiden kanssa olen enemmän tekemisissä) osoite tietoja kirja.Olisi kivempi katsoa osoite krjasta jos osallituu johonkin vaihtoon kuin että aina kysyy osoitetta. =). Kunhan löydän sopivan kokoisen muistivihon niin tuon teen.

Viikonloppuna leivottiin ja nyt ekakerta kokeilin tuota kotigastronomin Vaniljakreemiä ..Voih luoja se on taivaalista ja moni käyttöistä !! Niin hyvää oli että Pikkuinen Piru eli Lyyli pisteli loput kastikkeet hedelmäsalaatin kera naamariinsa =)Hiih Tässä nyt kuva viinereistä :

1197583.jpg

Lämmöllä suosittelen tuota vaniljakreemijauhetta!! uon helpompaa ei enää voi leipominen olla.Uunimme vaan on P-A-S-K-A! Polttaa takaa silloinkin kun edessä on raakaa tavaraa..=(.

Tällästä ihanuutta saimme maistella 24.12 eli Joulu Aattona joka muuten on minun ja mieheni kihlapäivä =).Täyteen tuli 11vuotta. Tää kakku on Santran tekemä ja tämä oli ..Joku marianne juttu??Klurps tosi hyvää, ei liian makea vaan raikas!!

1197584.jpg

Pakko laitta muutama kva eläimstä..vaikkakin toisessa on aika jouluista mutta harvonpa näin hyviä kuvia meidän ADHD eläimistä saa!! =D

1197586.jpg

Tässä Yllä olevassa kuvassa Roope hauva nukkuu ..tosin silmät oli tuolloin auki..Ihan rauhassa makasi eikä lähtenyt huitelemaan =).Hyvä Poika!

Ja näin meillä nukkuu Mintsun Kissa Nökö =).Roopesta kai ottanut mallia...=)Aika rentona vai mitä?? Enpä ole monen kissan nähnyt tällei nukkuvan!!

1197591.jpg

SITTEN ETSIN/VAIHDAN:

* Susi ja Saksanpaimenkoira kortteja (uudet ja kulkeneet käy)

*Susi tarroja,kuvia (käy lehdestä leikatut).Servetit,ynms...Julisteet!

*Sammakko kuvia, tarroja,kiiltokuvia,leimasin kuvia

*Enkeli/Keiju kuvia

*Kissa Tarrat, kiiltokuvat,kuvat.

* Saksanpaimenkoira tarrat,kiitokuvat jne...

JA JOS Jollain on ylimääräisiä Eläin,enkeli,keiju seinäkalenteria (vanhatkin käy ei tavitse olla vuoden 2008) niin sellaisia tarvitsen.On parit projektit kesken ja siksi matskua huutelen täällä.=)