No tulipas hassu otsikko =).Mutta oli ihan pakko tulla hehkuttamaan tänne kun tein perjantaina tilauksen Donnoon ja jo tänään klo:10,00 tavarat oli mulla kädessäni =).Mä ain nytvihdoinkin ne haaveilemani ääriviivatarra tussit!! Wau ne on mahtavat!!! Toki tilasin muutakin kuva tulee joskus =).Vinkin kaupasta sain IHANALTA SAY:ltani ..kiitos siis kuuluu hänelle <3.Todella nopeaa toimitusta ja sain muuten kaupan päällisiäkin =)! Ja ostin sitten itselleni äitienpäivälahjan =), eikö muka saisi?? Sainpahan ainakin sen mitä halusin ..Uusin Torey Hayden Aavetyttö-kirja.

Tässä DONNON paketti =).

588786.jpg

ja tuossa näkyy kun tilasin peilin palasiakin =).Juu tilasin muutakin mutta salaisuuksia ei saa paljastaa vielä...

Ja Maijulta tilasin jossain vaiheessa ihania nauhoja.Nauha HULLU kun olen...=)

588793.jpg

Noi nauhat on tooooooooosi iiiihanaaaaaania!!Kiitos jälleen maijulle!!<3.

588795.jpg

Äitienpäiväkorttia kovasti tässä yritän suunnitella ja myös lahjaa ANOPILLENI! Äidille en kumpaakaan voi tehdä..pyydän veljeäni jälleen viemään haudalle kynttilän! Itse menisin mutta eipä taitaisi mies suostua ajamaan yli 600km yhteen suuntaan vai yhden kynttilän takia...=(.

Tässä kortti jok syntyi to-pe Mummille eli Anopilleni.Nuo ääriviivatarrat OLI kultaisia ja kun anoppi pitää aniliininpunaisesa ja lilasta syntyi tuo kortti värejä ajatellen!!

588807.jpg

ATC-kortti päivityksiäkin tulee jossain vaiheessa.Sain meinaan Mistyltä aivan upeat kortit jotka kuulema on ensimmäiset hänen tekemät ja kyllä on kuulkaa upeat!! Misty on salaa harjoitellut korttien tekoa jossain....ihan takuulla !!Harmi tuossa yhdessä kortissa oli varmasti kaunis simpukan kuori..posti oli kovakouraisesti käsitellyt kirjettä =(.Mistyn kortit on nimeltään..Avain sydämeen,Man,Maamerkki ja Jäljet hiekassa.

588779.jpg

Seuraavaksi mulla onkin hankintalistalla alkoholimusteet sun muut vehkeet!! Ja yksi ihana retro kukka leikkuri.Mutta katotaan milloin saan ne hommattua!!Haaveitahan pitää ihmisellä olla eikös niin??

Olin yllättyny kun tänne on jätetty muutamia ATC-vaihto pyyntöjä..Kivaa..mielellänihän minä vaihdan mutta en ihan vielä.Viime viikolla ei ollut ainuttakaan ATC-rätiä ja nyt niitä sitten jo onkin!! =O mutta kunhan noista selviän niin sitten taas innolla vaihtelen JOS terveyteni ei sitten Taas romahda..

Kiitos kortteja väsäsin tuossa viikolla 6kpl jotka multa tilattiin.Teen vielä Lyylin opeille muutaman kortin kunhan jaksaisin....