Mitähän sitä tänne kirjoittasi kun vituttaa ja ahistaa tää jatkuva sairastelu. mietin jo Blogini laittamista hetkeksi salasanan alle...Katsotaan nyt mitä tapahtuu..tänne en viiti asiasta kirjoittaa kun mieheni saa taas kuulla vittuilua..Kummallista kun ei mulle uskalleta sanoa asioista....Jos lähtisi apteekkiin hakemaan helpotusta näihin hemmetin vaivoihin...

Juu siis minulla on alkava vatsahaava..siihen sain lääkkeet, tuo neidin jalka tuottaa päänvaivaa urakalla.Mistä kengät jotka mahtuu jalkaan? Pääkallokenkiä kun ei oikein hautajaisiin voi laittaa..Ja sain selville senkin mistä paska puheet leviää Lyylin serkun korviin.Jännä kun täällä en ole nimistä tms kertonut mitään niin osataan yhdistää minut muutamiin asioihin. Kunhan saan juoruajat kiinni ilmoitan niille suoraan hankkikaa oma elämä tai opetelkaa puhumaan totta. Tämän pienen kylän kateelliset akat on perseestä...Vaikka niinhän ne aina on. Kummallista on myös se että koulussa jossa olen on kuulema yleisessä tiedossa nää mun sivut+osoite jne...kuinka se voi olla mahdollista kun en ole näistä kenellekkään kertonut? Maailma on ihmeellisyyksiä täynnä.

Ja jippii mullapa on työssäoppimis paikka Kieli ulkona-tuo on kateellisille paskan jauhajille tuo kieli..ja ihan itse sen löysin ja haastattelu oli tänään klo:10,00 =).Lisää kerron myöhemmin.