Juu pienet sammakot saapuivat loikkimalla meidän eteisen lattialle =)..Aivan ihania ATC kortteja lasten vaihdosta saapui..Lyyli avasi kuorta onnessaan ja huokaili..=) onnesta!! Laitan kuvan huomenna jos vain ehdin..Tänään piti tyhjentää kamera mutta....aina ei tuo elämä mene niin kuin suunnitteleee... joo siis eilen huomasin Roopen aristavan toista korvaa ja ukko niitä sitten puhdistelemaan ..huomasi että koiran korvan sisältä tulee verta .. No ukko sitten soitti ensin kunnalliselle ei aikoja..=( ja sitten meidän yksityiselle Eläinlääkärille joka on muuten paikkakunnan edullisin noista muista yksityisistä jos puhutaan.. Ja aika napsahti tälle päivälle klo:12,00..mä jäin suosiolla kotiin oli jotenkin vetopois olo koko päivän... aamusta alkaen..(johtuisiko siitä kun olen 3 yötä nukunut levottomasti??) no mä en tajunnut ajan kulumista ennen kuin klo.läheni päivällä 14,30 ihmettelin että mihinkäs molemmat ukot on jääneet sekä koira että mies...?? Soittelin että missä te ootte..mies vastaa tulossa ollaan täällä vaan yksi kävelee aika hitaasti ja verkkaisesti ..Ihmettelin että MIKSI?? No Roope oli sitten nukutettu toimenpiteen ajaksi..=(

Juu oikein luitte. Roope herra oli saanut kyllä täyden palvelun hoitoa häneltä oli kynsiä leikattu =D ja harjattu turkkia, silitelty ja karvaa ajeltu jalasta..siinä oli side kun hoiperteleva koira astui ovesta sisälle.

Eikös ne miehet yleensä hoipertele eikä koirat?? =D

Oli aika surkean näköinen ja varmasti hyvin kipeä kaveri..laitan kuvan huomenna Roopestakin...  mutta mikä koira herraa sitten vaivasi??Sen kai haluatte tietää??

Roopella siis on Vasemmassa korvassa välikorvan tulehdus ja oikean puolen korvassa ulkokorvan tulehdus. Vasemmassa korvassa tärykalvo puhjnnut ja tulehdus on syvällä välikorvaontelossa. Ja lisäksi korvissa on hiivaa. Koe palat jne näytteet otettiin ja jälkitarkastus aika on 20.3.Lääkekuuri (hiiva lääke-joka on muuten sama lääke joka ihmisille hiivaan tai savipuoleen määrätään.!! ) ja keittosuola liuosta jolla korvia huuhdotaan. Ja koko lysti maksoi aikas paljon lääkkeineen rapiat 135€..Huh huh..! Naurettiin tuossa että on se kumma ukolla on paha keuhkoputkentulehdus, Lyylillä tosi pahan kuuloinen yskä ja karvaisella vauvalla..joka ei osaa edes valittaa on kaikista pahimmat kivut =(.

Koira on ollut aika apea koko päivän lääkäri reissun jälkeen olisittepa nähneet Roopen lääkkeen oton..Meinaan hänpäs sylkäsi pillerit lattialle kun mies ne antoi mutta kun mamma tuli hätiin jo nielaistiin suosiolla....=D  

449323.jpg

No ei tässä kaikki meikäläisellä on särkenyt kädet/sormet tänään niin ettei kirjoittamisesta meinaa tulla mitään..ja turhaa minä näppäimistöä syytän..meinaan minun sormet ne jättää kirjaimia lyömättä!!

Haluattekos kuulla mitä koulterveydenhoitaja oli sanonut Lyylille eilen koulussa..?? =D saatte nauraa ..likka oli mennyt valittamaan päänsärkyä no täti (mummo se on jo oikeesti eläke ikäinen piakkoin) oli mitannut kuumeen..joo ei sulla mitään ole mene takas tunnille!! Hoh hoijaa..siis Lyyli PYYSI SÄRKYLÄÄKETTÄ sillä Lyylilläkin on tuota migreeni taipuvaisuutta kuten siskoillaan ja minullakin on... Aargh.. No ei se mitään Lyylin luokan sijainen oli kuunnellut Lyylin yskää tänään ja sanonut " Sähän Olet KIPEÄ!! Sun pitäisi olla kotona eikä koulussa " Hoh hoijaa Eipäs Lyyli ollut kehdannut sanoa että hei ei PELKÄN yskän takia voi olla koulusta pois ..!

Että sellaista !! Joo nyt päivitän uutta hienoa blogiani..mitäs muuten tykkäätte blogin uudeta ulkoasusta??