No niin oletteko valmiit kiinnittäkää turva vyönne ja tarkistakaa että lasku varjonne on mukana ja kiinni (vielä) Heh nyt siis aloitamme näistä karvaisista kavereista eli Tässä on meidän pikku Roope noin 2,5kk:n ikäisenä about ..(kun en ole taas älynnyt päiväystä laittaa milloin on kuvattu) Tässä Roope on siis ekaa päivää meillä ..ja vuosi on 2003 loka-marraskuussa.

396496.jpg

Ja kuvitelkaa tuosta rähmäsilmästä on 3,5vuodessa kasvanut tälläinen "pikkuinen" =)

Painoa vaatimattomat yli 40kg ..

380758.jpg

Tässä ei koirulin massiivista kokoa näke kun on "märkäkoira" uinti reissulla nääs..viime kesänä ..kun oli niin ihanan lämmintäkin..

Mutta tuosta alimmaisesta kuvasta EHKÄ parhaiten näkee kun Herra Iso Korva ja Pikku Herra Ruoka-aikana kotona ollut makaavat vierekkäin (nukkuvat..kuorsasivat oikein =D).

396519.jpg

Ja sitten laitan kuvan näistä karvaisista "Mummun kullamuruista" =).Hiih siinä näette missä meillä kissat makaa kun ovat mummulla hoidossa..Siis minä olen kissojen mummu =D!!Tyttäreni ei kyllä anna kissaherrojen keitttiön pöydällä maata.No en minäkään Ruoka aikaan ..!

396472.jpg

Ja sitten näihin ihmis lapsiin ..ihan ensimmäiseksi Ensimmäinen Kummilapseni jonka oikeaa nimeä en kerro olkoot hän vaikka Mopo Poika..Jos Mopopojan äiti käy täällä jätä kommenteihin JOS haluat otan Kuvan pois ..??Mopopoika on kummitädillään käymässä Syksyllä 2006 ja samalla sohvalla on sitten meidän Lyyli..Muksut ovat samana vuonna syntyneet =).Ja MopoPojan äiti on Lyylin kummitäti.

396464.jpg

Ja seuraavana kuvassa Lörö..Lörön mutsi kanssa sanoo jos ei taho että lörön kuva on täällä ..oookoo??

Kuvassa kesällä 2006 Lörö kummityttöni ja Lyyli Naantalin Muumimaailmassa.Lörön äiti on Lyylin kummitäti.Lörö täyttää maaliskuussa 3vee.

396480.jpg

Ja Sitten tulee Pikku Ikiliikkuja =).Ikää tällä pikkuneidillä on  kohta 2vee.

396453.jpg

Ja vielä kuva KissaHerroista jotka uupuivat askarteluista =D.

396460.jpg

 

Lisäänpäs kun nyt luvan sain kuvan noista mun Kahdesta vanhimmasta kaunottarista =).

Eli siis Sohvalla istuu Santtu ja lattialla istuu Minnuliini /Minttu ja muitakin lemppareita on esim:Pullamössö jne =).Sitä mistä pullamössö lempparinimi on tullut sitä mä en tiiä !!!Kuva on otettu sohvalla istujan omassa kotona ..asuvat siis ihan omillaan kumpikin...niin isoja Naisia ovat jo ..

404131.jpg

Tälläisissa maisemissa Kesällä liikuskelen...kuva kulma on kyllä tooooooosi huono=(

396503.jpg