Perjantaina se saapui ja olin kuulkaas saada sydärin kun yks kaks koira alkaa "huutamaan" ja murisemaan ..ja sitten soi kimakasti ovikello!! Postinkantajahan se siellä..siinä vaihdettiin sitten muutama sananen ja sain SAYN lähetyksen käteeni..Sitä sitten pyörittelin ja itsekin pyörin =D..kaadoin kahvia kuppiin..raivasin pöytää ja istahdin availemaan kuorta!! Kuoresta en kuvaa hoksinut ottaa mutta päällä oli IHANAA tapettia/Boordia..nam vihreää..<3.

Katsokaas nyt mitä kaikkea kuoresta löytyikään...=D.Paperi/nauha ja sammakko HULLU sai uusia hypisteltäviä!! =)..ihania, namskis..

Kahvikuppi ja kahvi siis omasta takaa..=).Ja kissanruoka tarjotin! Kuoresta löytyi ihania happottomia papruja (oletkos SAYni ajatusten lukija??) -mä olen nyt päättänyt aloittaa skärppäämisen =), siksi noi paperit tuli kuin tilauksesta!,Sammakko eyelettejä,vihreitä nauhoja ..aah,boordi kirjanen,3D Kuva-arkki ja tarratyynyjä,kisukortti,kartonkia ..olikos jotain muuta vielä..Paljon kaikkea IHANAAA =D.Ja nuo värit on just mun lemppareitani!!

837029.jpg

Tässä kuvia boordikirjan sisällöstä =)..

837031.jpg

ja lisää..

837035.jpg

Kiitos IhanNainen Say =)!!!Ideoita alkoi vilistä pää nupissa..ja ne piti toteuttaa viikonloppuna ..vaan toisin kävi ..Lauantaina heräsin Migreeniin..ja yhä vaan sunnuntaina pakotti päätä..=(.On pitänyt ottaa ihan rauhallisesti!!