Osallistuinpa tähänkin pitkästä aikaa. Laitan loppu viikosta kuvan mitä lähtein parilleni. Saas nähdä miten tämä vaihto menee, emo EI vastaa sähköposteihini, BLogi on salasanan alla (mulla sitä ei ole), en ole saanut parini sähköpostiosoitetta. Hmm ja kun pyysin saada blogillisen parin niin sain blogittoman...Tulee tunne luetun ymmärtämisestä!! Jos jollain on LUMIKIN nykyinen blogi osoite niin voisiko sitä saada tänne tai jotain...

Paketti lähti eilen siis Leppäkaarre nimiselle paikkakunnalle!! Kovat oli ukaasit emon kirjeessä että ennen pääsiäistä on lähetysten oltava perillä..hmm katsotaan..

Edit: Toveri toukokuun parini Sanna on saanut pakettini, kuten myös minä. Tässä siis eka viikon paketti joka lähti Sannalle:

1239562821_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja tälläisen ihanan paketin Sannalta sain, nuo korttipohjat kimaltaa ihanasti ja mistäs tiesit että minulla on keväällä oranssin, keltaisen ja vihreän "nälkä"?Kiitos parini, tiistaina uusi paketti postiin..

1239562842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

EDIT: Kiitos pakettisi saapui ja sähkärikin, vastailen sinulle myöhemmin ja kuvia tänne tulee viim.huomenna.

JOS JOKU TIETÄÄ mistä saa kauniin keväisen, vihreä/lime/sinisen pohjan vinkatkaa..mulla menee hermo näiden toimimattomien pohjien kanssa..kunhan on aikaa siivoan sellaiset pohjien tekijät pois siis napit jotka on lopettaneet hommat!!