Hengissä olen vaikka mulla on ollut tällä viikolla elämäni karmeimmat fibrokivut ..lääärini epäili jo reumaa..mutta verikokeita ei vielä olla otettu..Ja lisäksi Fibrokipujen päälle elämäni karmeimmat hilloviikko kivut+migreenikin vaivasi eilen..voi elämän kevät!!! Kiirettä on piisannut ihan tasaisesti..Lyylin lahja ei ole ihan vielä valmis..huomenna harjoitukset jatkuu..siis ei harjoitukset kun teko=).Tiistaina on se suuri päivä =)!! Neiti täyttää 10vee....ja juhlii niitä illalla kavereiden kanssa!! Ja haluaa lahjansa siis tiistaina! Varsinaiset juhlat kummeille/mummille/ystäväperheille on sitten 27.10 sillä aikaisemmin ei käy..Olen itse kiinni 13.10 kun nyt kuulun talotoimikuntaan niin se päivä menee nautiskellen ulkoilmassa ja illalla hyvin syöden ja mikäs sen paremmin kävisi onhan meikäläisellä nimpparit silloin =D!!

Joo ja seuraava viikko onkin koululaisilla syyslomaviikko meillä päin.. eli se ei käyny kun Lyylin kummitätikin on iltavuorossa..Tarjuska kun on meidän "hovileipuri" =) eli häneltä tilaan pääkallokakun ja kalavoileipäkakun (Lyylin toiveita molemmat) kuulemma äiskä SAA tehdä Pätkiskakun =).

Kuviakin tulee kunhan saan kameran tyhjennettyä..tulevalla viikolla ehkä!! Paljon on taasen ATC-kortti päivityksiäkin...ja muuta mukavaa..=).

Lakkaa kuvittelemasta, että olet maailmaa
hartioillasi kannatteleva Atlas. Maailma
tulisi kyllä toimeen ilman sinuakin.
Älä ota itseäsi liian vakavasti.

-N.V. Peale

Sain Tarjuskalta vinkin hyvään ja ihanaan ruokan josta tuli meidän perheen suosikki heti!! Ohjeen kävin bongailemassa PakkoPullan sivuilta eli kiitos hänelle =).

Tein eilen siis HELPPO HEDELMÄINEN BROILERI ja ohje löytyy siis Pkkopullan sivulta osiosta Broiler ruuat =).Nam nam nam ...Klurpsis!! Lisäsin ruokaan pikkasen mausteita ja valkosipulia koska valkosipulia meidän perheessä käytetään...paljon! Ei joka ruuassa mutta kaikessa mahdollisessa. Pitää vampyyrit poissa heh heh...

Nyt on blogia siivottu ja suurin osa napittomista ystävistäni löytyy nyt osastosta SIVUT ja sieltä käyn kylässä osio!! En siis ole unohtanut ketään siivoilut jatkuu kunhan tässä ehdin!!