Nyt ei tarvitse miettiä seuraavaan vuoteen mihin laitan osan rahoistani =).Kauan olen tälläistä etsinyt ja nyt se löytyi..jihaaaaaa ..Askosta ja boonukset saadaan tasan vuoden päästä tai sitten kun olen tuon maksanut!! 3-osaisena olisin halunnut mutta eihän meidän olkkariin mahu..=(.Nyt saa vanha 23-24 vuotias kirjahyllyn romuni (joka ehti muuten nähdä 4kotia eli muutti aina mukanamme) kaatopaikalle /puu kasaan /kierrätykseen...OLEN muuten ONNELLINEN =D .Sillä tälläisesta olen haaveillut vuosia..ala osaan tulee puuovet muutoin on lasiovet!!

Katsokaa ja ihailkaa...Meidän hyllystö/kirjahylly!! Ovet avautuu ylös ja sisään!! Tämän saamme 2-3viikon kuluttua..piti ihan tilata!! Ja siis kirjahyllyn nimi on Aspö.Ja väri on Tammi..

1007369.jpg

Muuta meillä ei oikeestaan ole tapahtunutkaan Lyylin kuva oli lehdessä..Syyslomalla =) ja kovasti suunnitellaan neidin synttäreitä 28.10 pidettäväksi..piti tuota päivääkin jo siirtää kertaalleen...Saas nähdä mtä kummit ja mummi tuumaa Lyylin kakusta..Hiih kuvia sitten kun se on valmista!! Ja juhlat on ohitse!!

Ukko on yövuorossa 19-07 kivat vuorot ja päivällä pitää olla hiirenhiljaa että saa ukko nukuttua! Illalla ei meinaa uni tulla silmään kun en osaa nukkua yksin...mutta jospa tää tästä....Lisää päivityksiä kun on niiden aika...