Tälläisen paketin hain Keskiviikkona postista!! Enpä tiiä kuinka kauan se on siellä ollut mutta meidän "rakastettava ja raivostuttava" postinjakajamme suvaitsi tuoda Tilaavievän lähetyksen lapun meille vasta eilen!! Prrrrrrr.kun mä "riemastuin " mutta niin riemastui postin tätikin!! Toverini Riikka oli pakannut lhetyksen Isoon Helpostikuoreen JOKA olisi mahtunut postikuukusta sisälle!!!Paksuus ei ylittänyt sitä 3cm!! Ja olin vielä kotona alkuviikon kun jakaja kiersi!! big SuperSmileys (131)Ovikelloa ei soitettu mutta ei hän myöskään jättänyt samana päivänä sitä lappua joka olisi kuulunt jättää!! Ja tää ei ole eka kerta!! Mä kyllä ymmärrän jakajien joulukiireet mutta tuo on kyllä laiskuuden huippu että tavallinen kirjekuori sitä ei jakseta kantaa autosta meille ..hissikin kyllä toimi!!

Jolatapauksessa potutus vaihtui nopeasti hymyyn kun kuoren avasin!!big SuperSmileys (21)Kiitos Toveri Joulukuu ihanasta paketista ja tämä ystävyys ei tähän pääty ..tönäise tai potkaise minua täällä blogissa välillä jos vaivun hiljaisuteen ja sähköpostiakin voidaan laittaa!! =).

Katsokaas mitä ihanaa nyt sain:

1145052.jpg

Nuo nauhat käytän varmaanin Lyylin skärppäyskirjaan johon tulee tietty kissoissoistakin kuvia!! Noi pienet enekelit onsuloisia..Iso Kiitos <3.