Kyllä tuo työ vei niin menneessään ettei ehdi edes blogia päivittää silloin kuin haluaisi.Kaikkea on tullut tehtyä joitakin olen saanut kuvatuksikin. Harmittaa kun en ehdi enää kiertää blogeissa kommentoimassa ja lukemassa mitä ihmisille kuuluu. Jos illalla ottaisin tai sitten huomenna session jossa tutkisin kaikki blogit =).

Keskiviikkona olin vapaalla siis työstäni, mutta muuten koko päivä mennä viuhdoin kuin pieni elukka..aamusta tein kotihommia, hääkortteja joita multa tilattiin 2 mutta kun en voi/ehdi täysipäiväisesti panostaa tilattuihin kortteihin täytyy niitä tehdä useampana päivänä, muuten kortin teko on kelloon kyttäämistä ja ajan kanssa kilpailua ja se ei ole kivaa.En halua hutiloida.

Puolen päivän aikaa lähdin talsimaan bussipysäkille ja kaupunkiin menin eka suunntasin kulkuni suomalaiseen kirjakauppaan sieltä nappasin itselleni pitkään haaveilemani kissakirjan(tämän ostin siksi kun tiesin siinä olevan esiapuoppaankin), sitten marssin seppälään etsimään neiti pian 12veelle syystakkia..eipä löytynyt.=( olipa huono valikoima, talvitakkeja kyllä oli JO myynnissä, siitä sitten hammaslääkäriin jossa menikin rapiat 45minsaa.Taas on yksi hammas korjattu.

Sieltä ukkoni haki minut jotta ehdin ihotautilääkärille, ja kun sieltä pääsin niin kotiin laittamaan sapuskaa, hieman huokaisemaan , syömään ja koululle vanhempain iltaan jossa menikin 2tuntia ja rapiat. Neidilähän vaihtui luokka, opettaja, avustaja ja tietysti myös luokkakaverit. Ja jeees nyt tuntuu siltä että kaikki alkaa meneen nappiin. Ope on kiva, avustaja 10+++ ja kuulema kaverit kivoja jne...Mukautettu enkku on ainakin neidillä, opiskelee 5-6:n enkkua.... ja muutenkin minulla on tunne että nyt neiti on tajunnut että koulua kannattaa ja pitää käydä.

Tässä muuten noi hääkortit jotka menivät samalle parille, tilaajat vaan olivat eri ihmiset.

Tässä toinen tilattu kortti, koska sulhanen on tummaihoinen tämä kuva sopi kuin nenäpäähän.Harmittaa kun ei tämän tyylisiä kuvia ole enempää, monta kertaa oisin tarvinnut.

Muistaako kukaan tätä tekemääni korttipohjaa?? Nyt se pääsi käyttöön...=)

Love teksti on ääriviivatarraa ja sormukset olen saanut jossain vaihdossa? Oiskos viimeisin SAYni lähettänyt?? -En muista =(

Ja kortti sisältä:

Häät olivat eilen , onnea minultakin näin jälkikäteen...=)