Kiitos jälleen ihanainen Sayni =). Kovin postissa tätiä huvitti kun ojensi paketin sillä se piti ääntä kokoajan, vienoinen viserrys kuului paketista kokopäivän( hain paketin postista ennen työpäivän alkua), lapsilla oli lystiä kun ihmettelivät että onko joku lähettänyt sinulle pääsiäistipuja..Nauru. Tässä paketti ennen avamista:

Kotiin kun pääsin pistin paketin keittiön pöydälle ja syöksyin vessaan..järkyttävä pahaolo oli.Koko illan tärisin kuin horkassa, pää oli kipiä ja pahaa teki. Yöllä se tauti sitten oikein alkoi..meinaan vatsatauti =(.Järkyttävä mahakipu-ei puhettakaan töihin menosta.

Hmm siis pakettiin..Kissat pöyri ympärillä kuin herhiläiset jo ennen kuin sain paketin auki ja ihmettelin että mitä kummaa siellä paketissa on. No tänä aamuna sitten vihdoin sain paketin auki ja voih sitä riemua kun kisut varsinkin Leevi oli mun kaveria..=).

Katsokaas mitä ihanaa paketista paljastuikaan:

Ihana kortti, servettejä (taas ideat poukkoilee päässä, tosin Lyyli tuumas jee pääsiäis servettejä sapuska pöytään),Kutistemuovia tuolla kortin alla,Ihanaa fimomassaa just mun väreissäni ja mikä parasta Leeviä, Villeä ja Kirppua on sayni muistanut ihanalla hiirellä(tämä oli se piipittäjä Hymy), nami nami kissanruokaa joista kalapitoista maisteltiin jo eilen, kauppansa teki.

Eli kiitos sayni tämä paketti herätti ennen avaamista hilpeyttä ja kun avasin paketin ihastusta. Hiiressä oli Sayni kaverin karvoja ja hajuja ..Leevin ilmeestä päätellen kyseessä on tyttökisu.

Voih että on ihanan tuoksuinen..

Rrrrakastan tätä hiirulaista, namskis, tapan sen..

Olen Leevi, viriili vielä leikkaamaton poikakolli, lähetän terveisiä emännän saylle ja hänen ihanan tuoksuiselle kaverilleen...=).Hiiri on vain minun..en luovu sssiitä kosskaan.