Osallistuinpahan Sukarin vaihtoon. Siellä on innokkaille vielä tilaa..=).Kipin kapin osallistumaan !!

Huh huh kyllä on tää kulunut viikko ollut rankka.On koeteltu pers/istuma lihaksia..Näin äkkiseltään 7-8tuntia paikoillaan istuen on tuskaa...Ja perjantaina se vasta "hurja" päivä olikin.

5 TUNTIA LIIKUNTAA!!Kyllä luitte oikein! Ensin kuntosalille "lämmittelemään" ja kokeilemaan laitteita ja sitten tuon jälkeen kuntotestit kaikille!! =/ . Tiedän sen että mun jalkalihakset ja selkälihakset on aina olleet todella hyvät ja niinhän siinä kävi että vatsalihakset (ne olemattomat) on/oli tosi surkeet!! Mutta kivaa oli ..oikeesti =D.

Ruokailun jälkeen sitten 2km kävelytesti jossa siis otettiin aika kuinka lujaa sen matkan kävelet ja myös pulssi otettiin!! Mikään muu tuossakaan ei ollut ns"tuskaa" mutta ...mulla uudehkot kengät jalassa ja helvetin kuuma päivä niin ...Rakko ( tosi iso) hiertyi jalkapohjaan!! =(-onneksi oli rakkolaastaria -KOTONA =/.

Kyllä uni tuli nopsaan perjantai iltana silmään, ei tarvinnut houkutella..5 tunnin reippailun+saunassa käynnin jälkeen. Ruoka vaan ei maistunut mutta vesi sitäkin paremmin! Voi niitä aikoja kun olin tosi hyvässä kunnossa ja tuollainen rehkiminen oli lasten leikkiä.

Kortteja saati muita askarteluja en sitten ole tehnyt koko viikolla ellei oteta huomioon "Elämän viiva" tehtävää!! =) Siinä olikin puuhaa 2:si illaksi ihan mukavasti.Blogini siis hiljenee taas viikoksi..ainakin! Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

Kaikille teille jotka olette jättäneet kommenttilaatikoihin kommentteja koskien jotain vaihtoja tms..ottakaa reilusti yhteyttä sähköpostilla.Blogiani luen niin harvoin että jos asiaa on ne jää kyllä lukematta/huomaamatta tyystin!