Tänään kävi lääkärissä sekä äiti että tytär, minä tämä pahan olon ja väsymyksen takia ja neiti jalkansa takia. Jossain ulkona eilen satutti vasemman nilkkansa ja ei päässyt eilen saatikka tänään sillä kunnolla kävelemään joten mentiin sitten lääkäriin.Neiti pääsi ylimääräisenä sisään ihme kylläYllättynyt. Nyt on jalassa liimaside+keppien kanssa konkkailee eteenpäin. Kävi antamassa taidon näytteen kävelystä jo tuolla kaupassa. Huomenna röntgeniin ja sitten selviää onko nivelsiteet menneet vai onko vain venähtänyt. Lääkärit veikkas kyllä nivelsiteitä kun kyseessä on sama jalka jonka on aijemmin koulussa satuttanut( muutamia kertoja) . Toivotaan nyt että ei tarvisi olla 2 viikkoa tuo liimaside jalassa saati pahimmassa tapauksessa kipsi..kun on ne mummin hautajaisetkin 14.3.

Lauantaina yritin hakea piristystä kummitytön synttäreiltä, en tiiä sainko piristystä kun olin huippu väsynyt kun sieltä tulin. Kuvia ei nyt tule kun en ole jaksanut mitään tehdä..

Muuten onko kenelläkään sellaista leimasinta/ääriviivatarra tekstiä jossa lukisi "enkelin siunausta elämääsi" tarvitsisin 2 sellaista tekstiä ja voin ostaa/vaihtaa jos joltain löytyy..

Edit: Parit kirjoitukset poistettu..Ja kiitos Rouva Lypsylle leimasin teksteistä..yritän viikonloppuna leimata sulle tekstejä=).

Lyylin jalassa on siitte paha nyrjähdys, hoitona liimaside, ja kepeillä kulkeminen vielä ensi viikon.