Kirjoitin jo piiiiiiiiitkän kirjoituksen tänne tuosta loreal blondilta saamastani tunnustuksesta, nyt te jotka olette saaneet tunnustuksen olen sen blogeissanne ilmoittanut oottakaa juhannuksen jälkeen yritän uudelleen. meinaan kaikki vaan otti ja hävisi kele tanan....

Niin pääsin muuten keskiviikkona hammaslääkäriin yksityiselle, sellaiselle kun AVIA ja olipa ihana kokemus..Ikinä ennen ei ole käynyt hammaslääkärissä niin että olisin vapaaehtoisesti halunnut uuden ajan.=)

Hampaassa on lääkepaikka sillä koko hoidon aikana hampaasta vuoti mätää solkenaan, ja hampaan sisälle (juuriin) laitettiin 2x puudutetta ( ei mikään ihana tunne muuten ), ja muutenkin puudutuspiikkejä laitettiin kaikkiaan yli 6kpl. Hammaskiveä poistettiin ja kun lähdin lekurista 45minsaa myöhemmin mulla oli kourassa 91euron lasku+2 lääkereseptiä ja poski/suu/naama niin puudutteessa että vasta iltapäivällä 16maissa pystyin syömään, siihen asti harrastin pilliruokintaa itselleni =).

Jos jotain pelottaa hammaslääkärissä käynti ihan kuin minua suosittelen AVIA-Hammaslääkäreitä. Ovat erikoistuneet pelkopotilaisiin. Eli ihanaaaaa hurraa ja jippii hammas on kunnossa =). Keskiviikkona klo. 8,30 menen sinne taas..=).

Tämän kirjoituksen ja kortin myötä Oikein Hyvää ja Rauhallista Juhannusta kaikille!!

1245413309_img-d41d8cd98f00b204e9800998e