Tuskin ehdin toipua ihanasta ystävän päivälahjasta ja kortista joka tiistaina (laskiais) saapui kun minua odotti kotona jo uusi lähetys eilen. Kovasti suunnittelen että kuvaan ja laitan tänne paketista kiitokset niin enpäs sitten jaksanut/voinutkaan...tulin koulusta kotiin, ehdin katsoa Sayn ihanan lähetyksen läpi ja aloin siivota keittiön lattialta koiran pas....aaa.!! Enpä tiiä mikä Roopella oli mutta läjät väänsi lattialle haisevan kasan! Onneksi -luojan kiitos ei ollut ripulia!!Tukittu..Läjän siivottuani tuuletin kämppää puolituntia ja pesin lattiaa, yökkäilin ja ryntäsin koiran kanssa ulos peläten milloin tekee uuden kasan jonnekin kotimme lattialle...huoh! Ja sitten kun kaikesta tuosta selvisin kunnialla iski migreeni, se on kolkutellut kyllä jo useampana iltana/yönä mutta nyt se iski...se siitä raportoinnista sitten..

Eikä tämä aamu ollut yhtään parempi meinaan heräsin karmeeseen tunteeseen kohta on kohtaus päällä, oksettaa, vatsassa kiertää jne tuntemukseen..Äkkiä lääke huiviin, muksu hereille ja itse takaisin sänkyyn..ilmoitus koululle sorii tänään en pysty tulemaan..

Olo alkaa olla ok..hieman on outo olo mutta jospa se tästä iloksi muuttuisi..Siis nyt sayn pakettiin..

Voi mahoton Sayni miten ihanan paketin olet taasen minulle kasannut , ja kerroit repsahtaneesi tildailun puolelle =), ei haittaa yhtään sillä pikku hiljaa minuunkin on alkanut iskemään tuo tildailu ja kohta sitä varmaan haalin lisääkin =).Kaikki paketissa olevat jutut on niin ihania että tarkkaan pitää miettiä mihin niitä käyttää =).

Paketista löytyi siis kaikki tämä:

  • Ihana susi kortti (jälleen uusi ja ihana)
  • 3 isoa arkkia skärppipaperia/pahvia (hieman olivat taittuneet, kiitos postin kantajan mutta ei haittaa)
  • 2 iiihanaa tilda kuva arkkia (tuollaisia en ole nähnytkään ennen)
  • Tilda puukuvio (oih..hennonko käyttää?)
  • Ruskeaa nauhaa 10metriä!!! ja kangas ruusuja (voi ja oih ja nam)
  • Eyelettjä (iik ihania)
  • Tilda tarroja arkki (nämä jemmaan kanssa)
  • 3korttipohjaa kuorineen( ja värit iik..turkoosi,lila ja vaal.punainen...namskis mitkä herkulliset värit)
  • Taustapapereita vaikka miten paljon..=)
  • Ihana Kissa Strassikuvio..( joku laukku saa tästä koristuksen itseensä).

Ja ensin saatte kuvan laskiaistiistain kortista ja sitten paketista:

Anteeksi kuva on kyllä tosi pieni..mietin miten kuvan otan mutta päädyin tälläiseen kokoonpanoon.

ISO Kiitos jälleen ihanalle saylleni..osaat piristää minua, lukea ajatuksiani ja yllättää kerta toisensa jälkeen. Suurin osa paketin tavaroista on sellaisia että hmm enpäs hennokkaan vielä näitä käyttää..mutta joskus käytän näitäkin.

*********

Nyt pitäisikin tehdä 2x synttäri korttia toinen Jennalle 4vee ja toinen Lauralle 5vee molemmat kummityttöjäni ..ja ne tilatut 3d kukkakortit voi kääk...=).